Feature

Rocket League / Telenorligaen

Fest setebeltet og gjør deg klar til rakettfest

Rocket League trer inn i Telenorligaen, og vi har sett litt på lagene som spiller i førstedivisjon.

Skjermbilde fra Rocket League.
Psyonix

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norges største satsing på e-sport, og driftes som et divisjons- og sesongbasert seriespill. Ligaen består av spillene Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League. Det er to sesonger per kalenderår.

Alt du trenger å vite om Telenorligaen »

Torsdag kveld går startskuddet for Telenorligaens nye spillsatsing, og vinneren av folkets spill-avstemmingen i desember har gjennomgått kvalifiseringsrunder for å kalibrere alle spillerne i riktige divisjoner. Siden Rocket League kan spilles på kryss av PC og Playstation 4, er dette det første konsollspillet i Telenorligaen.

Selv om spillet er helt nytt for Telenorligaen, er det fantastisk stort engasjement rundt spillet, og med 168 lag registrert er det mange kamper å følge utover sesongen. Flere kamper vil strømmes på Twitch fra alle divisjonene, og du finner en oversikt over hvilke her.

Rocket League går ut på at to lag på tre spillere kjemper mot hverandre på en fotballbane, men med en vri. Alle spillerne styrer sin egen bil med rakettmotorer bak, noe som gir de evnen til å fly etter ballen. Kampene varer i fem minutter, og i ligaen skal kampene spilles i best av fire-format.

Klare favoritter til å vinne ligaen

Fredrik «BuerNOR» Buer Pedersen.
Privat

Det er åtte lag som kjemper om å vinne førstepremien i den øverste divisjonen, og det er noen lag som har god erfaring fra Rocket League Championship Series, som regnes som den største målestokken innenfor Rocket League.

Vi har snakket med grunnleggerne av RocketLeague.no, Fredrik «BuerNOR» Buer Pedersen og Anders «eXuSeD» Skjulestad og spurt hvor de tror lagene kommer til å ende opp på tabellen når vi er ved sesongslutt.

Anders «eXuSeD» Skjulestad.
Privat

Kartolerne er klare favoritter til å vinne ligaen. Laget består av spillere som har kommet langt i RLCS, og er det eneste laget med spillere som har RLCS-utfordrertittel.

– Gutta Boys tipper jeg havner på 2. plass, men de kan overraske, siden de slo Kartoflerne i kvalifiseringen. Delta Cubes havner mest sannsynlig på 7. plass og Riddle tror jeg ikke har mulighet til å overleve i førstedivisjon, siden de ikke har gode nok spillere til å utfordre resten av divisjonen.

Tabelltipset

PlasseringLag
1.Kartoflerne
2.Gutta Boyz
3.Tøvpatruljen
4.Simplify
5.BX3 EK
6.Came With A Great Fart
7.Delta Cubes
8.Riddle EK


* Sluttspill / * Kvalifiseringsrunde / * Nedrykk

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Siste fra forsiden