FIFA Manager 09 kunngjort

Bli klubbsjef igjen

Årets utgave av managerspillet FIFA Manager 09 kommer med masse nye funksjoner og et stort utvalg klubber.

FIFA Manager 09 er en sportssimulator hvor du tar på deg rollen som manager for en fotballklubb. En ny sesong er i gang, og det er opp til deg å sørge for at laget ditt hevder seg, at pressen priser deg, og at sponsorene er fornøyde. Du tar deg av alle sider ved å styre en klubb, fra stadionbygging og presserelasjoner, til samtaler med individuelle spillere og trening.

Kampen er i gang

EA har kunngjort årets utgave av deres managersimulator, og samtidig sluppet mye informasjon om nyvinninger og forbedringer. Nettstedet Worthplaying har pressemeldingen, og aspirerende FIFA-managere har mye å se fram til.

Taktikksystemet skal være grundig forbedret, med nye måter å gi både individuelle spillere og hele laget ordre, samt definere rollene deres. Du må selv avgjøre hvilke av over 20 ulike taktiske oppsett er de beste i hver enkelt situasjon. Hvis alt annet slår feil kan du også love spillerne dine bonuser for å øke moralen.

Som i tidligere FIFA Manager-spill er det viktig å håndtere spillerne dine riktig. Du må sørge for god atmosfære i klubben, og denne gangen kan du leie inn en hel stab for hjelpe deg med oppgaven. Du kan skaffe klubben din alt fra personlige trenere til advokater, men som med spilleren gjelder det å behandle staben godt.

EA lover bedre kontroller og oversikt en forgjengeren i serien, og all informasjon du trenger skal være lett tilgjengelig. Andre forbedringer inkluderer skarpere kunstig intelligens, animerte publikummere og bedre lyd.

For ferske spillere er den nye assistentmanageren et nyttig verktøy. Denne gir deg all informasjonen du trenger om spillerens helsetilstand, taktiske problemer og andre uhumskheter. Den kan slås av hvis du heller vil ta deg av laget ditt selv.

FIFA Manager 09 har flere klubber, ligaer og spillere en tidligere. Det er nå over 1 500 klubber og 25 000 spillere å velge mellom. 7 000 av spillerne er representert med bilder hentet fra virkeligheten. Det er også lagt inn flere nasjonale regler og unike ligaoppsett.

Det er foreløpig ikke kunngjort noen slippdato.

Siste fra forsiden