Final Fantasy XI til Europa

Endelig får også europeere ta del i Final Fantasy XI, Square-Enix sitt MMORPG-spill basert på det kritikerroste Final Fantasy-universet.

Den europeiske utgivelsen er det Ubisoft som står for, og selskapet planlegger å lansere spillet i september i år. Vår versjon vil også inneholde den tidligere utgitte ekspansjonspakken Rise of Zilart og den kommende ekspansjonspakken Chains of Promathia, samt det populære minispillet Tetra Master.

Final Fantasy XI er et MMORPG-spill som foregår i Vana'diel, en fantastisk og variert verden med over 100 områder som kan utforskes. Her finner du enorme fjell, dype skoger, kalde issletter, golde ørkenområder, åpne hav, store elver og naturligvis mystiske slott og huler fulle av monstre og skatter. For å komme deg frem og tilbake i Vana'diel kan du ri på chocoboer og bruke båter eller luftskip.

Spillverdenen består av tre store riker: Den Bastokiske Republikken, kongedømmet San d'Oria og føderasjonen Windhurst. Spilleren må velge hvilken av disse nasjonene de skal høre til, og kjempe for denne nasjonens ære på slagmarken. De litt mer fredsommelige spillerne kan bruke tiden på ting som alkymi, lærarbeid og fisking.

Denne utgivelsesdatoen gjelder forøvrig kun PC-versjonen. Om PS2-versjonen dukker opp i vår del av verden vet vi enda ikke.

Siste fra forsiden