Nyheter fra Activision Blizzard

Finansnytt

Activision røper detaljer om året som kommer.

Activision Blizzard holdt sin finanskonferanse i går. Her ble det konkludert med at 2009 var et godt år for gigantutgiveren, som hadde en profitt på 113 millioner dollar i løpet av året (i 2008 hadde de et tap på 103 millioner dollar).

I året som kommer kan vi se frem til nye spill i serier som Call of Duty, Guitar Hero, Tony Hawk og Spiderman. Activision regner imidlertid ikke med å gjenta suksessen fra Modern Warfare 2 med årets Call of Duty-utgave.

Singularity kommer i juni.

I 2009 lanserte Activision Blizzard 25 forskjellige musikkspillprodukter (inkludert ulike plattformversjoner), men nå er dette markedet på vei nedover. I år har de kun tenkt å lansere to forskjellige musikkspill (som totalt får ti ulike plattformversjoner). Et av disse er DJ Hero 2.

Ellers fortalte giganten at de trodde mangelen på nye GTA-utgivelser i år blir positivt for årets True Crime-utgivelse, og at bilspillet Blur får en flerspillerbeta neste måned. Det neste Transformers-spillet kommer også snart, mens det overnaturlige skytespillet Singularity er ventet i juni.

For mer informasjon kan du lese hele finansdokumentet hos PR Newswire eller høydepunktene hos VG 247. Sjekk også hva Blizzard-delen av selskapet hadde å si.

Siste fra forsiden