Finn din egen kjørestil i neste Need for Speed

EA byr på nye fartseventyr i november.

Electronic Arts

EA har vist frem mer fra det neste spillet i Need for Speed-serien på sin pressekonferanse fra E3. Spillet, som enkelt og greit skal hete Need for Speed, vil ifølge EA samle alt det beste fra tidligere spill samtidig som det introduserer nye spillmekanikker.

EA ønsker at hver spiller skal ha muligheten til å oppleve spillet akkurat slik de vil, og derfor introduserer de fem spesialiserte måter å spille på. Foretrekker du høy fart, presisjonskjøring eller å ta sjansen mot politiet kan du velge mellom Speed, Style eller Outlaw. Er du mer interessert i å bygge den tøffeste bilen eller å kjøre med venner er kanskje Build eller Crew mer for deg.

Kjør som du vil

Bygg opp ryktet ditt for å bli det største ikonet innen bilverdenen. (Video: Electronic Arts)

Man kan fokusere på én bestemt spillestil eller velge litt av alt for å finne en stil som passer perfekt for hver enkelt spiller:

– Vi etablerer fem måter å spille på for å sikre at spillopplevelsen er din egen og hjelper deg med å komme deg videre hvert sekund, hvert minutt, forteller Marcus Nilsson fra utvikler Ghost Games.

Hver spillestil er bygget rundt et motorsportikon fra den virkelige verden, og nettopp ikoner spiller en viktig rolle i Need for Speed. Ved å vinne løp kan du bygge opp ditt eget rykte og bli det største ikonet innen bilverdenen.

EA lover et stort utvalg av biler og ytelsestuning slik at du kan ytterligere tilpasse spillet etter din personlige stil. Need for Speed lanseres 5. november, 2015 og kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Et krav setter en liten demper på det hele.
Du må ha Internett for å spille nye Need for Speed »

Siste fra forsiden