Du må ha Internett for å spille nye Need for Speed

Lover at nettkravet skal være verdt det.

EA

Når du gjør deg klar for å fyre opp Need for Speed i høst, bør du sjekke at Internett-tilgangen er på plass. Bilspillet skal ifølge spillets Twitter-konto kreve en nettilkobling for å fungere.

I en litt senere Twitter-melding forklares det at nettilkoblingen må være på plass for at spillere skal kunne ta del i spillets historiedrevne opplevelse. Som GameSpot påpeker fortalte Marcus Nilsson, leder hos utvikler Ghost Games, at spillet skal bygge videre på AllDrive: den sømløse nettdelen fra 2013-spillet Need for Speed: Rivals.

Prøver på nytt

Det var i forrige uke at EA og Ghost Games avduket høstens Need for Speed. Dette skal være en ny start for serien – derfor har ikke spillet noen undertittel denne gangen.

Fremdeles er det mye som er gjemt bak tåken om høstens bilspill, men vi har fått vite at spillere skal få tukle med sine egne biler, og at det hele skal ta sted i et urbant sandkasseområde om natten.

Dette er det andre Need for Speed-spillet til svenskene i Ghost Games – et studio som tok over stafettpinnen fra Criteron Games i 2013. Resultatet, Need for Speed: Rivals, levde ikke helt opp til vår anmelders forventning.

Er du er litt mer gira på simulatorsiden av bilkjøring bør du sjekke Project CARS:
Project CARS er årtusenets heftigste racingspill »

Den første Need for Speed-lokketraileren. (Video: EA)

Siste fra forsiden