Fire årstider i The Sims 2

Tiden da simmene levde i en evig sommertilværelse er snart over: EA har kunngjort The Sims 2: Seasons.

Den neste ekspansjonspakken til The Sims 2 gjør at det statiske utemiljøet endelig blir mer dynamisk. The Sims 2: Seasons legger nemlig til fire årstider, og hver årstid får sine egne utfordringer og aktiviteter. På vinteren må simmene dine kle seg godt, samtidig som de kan delta i snøballkriger, og på sommeren bør de sørge for å holde seg beskyttet mot solens snikende UV-stråler.

Nye aktiviteter inkluderer fisketurer (hvor du kan fange kveldens middag om du er heldig, men noen ganger kan du få overraskelser på kroken), bygging av snømenn, leking i vannpytter og hopping i løvhauger, leke sisten, gå på skøyter og mye mer. De nye aktivitetene følges opp av nye ting du kan kjøpe, slik som fancy vannrutsjebaner.

Som sagt bør simmene kle seg godt i vinteren, og garderoben får seg en haug av nyheter, som vinterjakker, votter, ørebeskyttere, regntøy og sommerklær. Apropos regntøy; den tidligere så statiske Sims-verdenen må nå også bryne seg på regn, torden, haglbyger og snøstormer.

Ellers fortelles det at årstidene vil påvirke simmenes ønsker, forhold og humør. Seasons gir dem også mulighet til å høste frukt og grønnsaker, og bli med i en gartnerklubb hvor de kan lære seg å holde orden på hagen. Nye yrker får vi også, innenfor yrkesgrener som eventyrer, profesjonell dataspiller, musiker, juss, journalisme eller utdanning.

Oppdatering (12/12-06): Electronic Arts Norge har nå offentliggjort at det norske navnet på The Sims 2: Seasons blir The Sims 2: Årstider.

Siste fra forsiden