Fire Captain

Hvis barndomshelten din var brannmann Sam bør du følge med nå, for her er en demo av brannmannspillet Fire Captain.

Fire Captain er et sanntidsstrategispill litt utenom det vanlige. Etterfølgeren til det underholdende, men raskt-glemte spillet Fire Chief gir deg nemlig rollen som leder for en gruppe brannmenn som må kjempe mot en rekke potensielt katastrofale branner. Spillet foregår både i byområder, fabrikkområder, i skog og mark og på andre spennende steder, og inneholder fire kampanjer med tre store oppdrag i hver.

I tillegg til å kontrollere menn med store brannslukningsapparater får du også tilgang til blant annet brannbiler, stigebiler, bulldozere, helikoptre og "Canadair"-fly. De ulike enhetene har ulike egenskaper som du må utnytte deg i kamp mot flammene. I tillegg til å slukke brannene må du også redde sivile og andre som er fanget, og du får alltid tilgang til en feltlege og en ambulanse.

Demoen av Fire Captain kommer med et oppdrag hentet fra den første kampanjen i spillet, som heter Shopping Mall. Som dette selvforklarende navnet tilsier foregår det blant annet i og utenfor et kjøpesenter, hvor en gruppe kriminelle har forårsaket en brann gjennom en ulykke. I tillegg til det fortsetter de å utgjøre en trussel, etter som de nå kjemper mot politiet for å prøve å slippe unna en velfortjent fengselsstraff.

Demoen er på 280 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden