Flagship lever fortsatt

Spillutvikler i trøbbel

Hellgate: London-utvikleren Flagship Studios har sagt opp flesteparten av de ansatte, men er fortsatt i live.

Tidligere denne uken ble det klart at Flagship Studios hadde måttet si opp flesteparten av sine ansatte, samtidig som deres koreanske partner uttalte at de ville ta over rettighetene til Flagship-spillene Hellgate: London og Mythos.

MMO-spillet Mythos.

Nå har Flagship endelig kommet med en offisiell uttalelse om situasjonen deres. De bekrefter at de aller fleste av selskapets ansatte har blitt sagt opp, men avkrefter samtidig at studioet er nedlagt.

– Det er med tungt hjerte jeg må kunngjøre at Flagship Studios har sagt opp flesteparten av sine ansatte. Men kjernen av ledelsen og alle grunnleggerne jobber fortsatt i studioet, sier Flagship-sjef Bill Roper.

I uttalelsen, som ble publisert på nettstedet til det lovende MMO-spillet Mythos, understrekes det også at Flagship fortsatt eier alle rettighetene til Hellgate: London og Mythos (selv om koreanske Hanbitsoft hevder de nå har overtatt disse rettighetene).

Avslutningsvis står det at Flagship for øyeblikket ikke kan ta i mot nye abonnenter for Hellgate: London, og at ingen av de eksisterende abonnentene vil måtte betale noen månedsavgift før situasjonen løser seg.

Det kommer ikke frem hvorvidt vi fortsatt kan se frem til lanseringen av Mythos.

Siste fra forsiden