Flere detaljer om neste Battlefield kan være avslørt

Nettside hevder å ha informasjon om kampanjen, samarbeidsspilling og mikrotransaksjoner.

Illustrasjonsbilde hentet fra Battlefield 1.
Ea

På tampen av forrige uke rapporterte vi om rykter rundt det neste innslaget i Battlefield-serien. Ifølge nettstedet VentureBeat skal spillet – som visstnok går under navnet Battlefield V – angivelig ta serien med tilbake til andre verdenskrig, og nå har enda flere detaljer tilsynelatende dukket opp.

Sist gang Battlefield-serien var satt til andre verdenskrig var i Battlefield 1943.
EA

Nok en gang er det VentureBeat som er på ferde, og nettstedet hevder å ha informasjon om blant annet spillets kampanje, muligheter for samarbeidsspill og mikrotransaksjoner.

Se historien fra flere sider

Først og fremst skal historien i spillet etter sigende fortelles fra flere sider. Det følger i så fall malen fra Battlefield 1, der spillere fikk oppleve første verdenskrig på forskjellige fronter i rollen som en britisk stridsvognfører, en amerikansk pilot og en arabisk opprører.

Det skal også bli muligheter for en form for samarbeidsspilling. Foreløpig ryktes det om en spesialmodus der man samarbeider om å ta seg gjennom tilfeldig genererte oppdrag, men konseptet kan også utvides til å omfavne flere moduser. Hvorvidt Battlefield V får støtte for lokal flerspiller på samme skjerm er uvisst.

Hva mikrotransaksjoner angår kommer spillet visstnok til å by på «loot»-kister. I motsetning til Star Wars: Battlefront II skal de riktignok kun inneholde kosmetiske gjenstander, og ikke noe som gjør spillere sterkere eller mer effektiv i kamp.

Av andre nevneverdige rykter melder VentureBeat at man skal kunne legge seg på ryggen i spillet. Dette er en funksjon man finner i blant annet Tom Clancy's Rainbow Six Siege, som åpner for flere måter å bevege seg og skyte på motstandere.

Nettstedet skriver også at Battlefield V muligens bare er en arbeidstittel, som visstnok også ble brukt for Battlefield 1. Hva det endelige navnet blir får vi senest vite på EAs Play-arrangement i juni, der utgiveren har lovt å vise frem spillet. EAs finanssjef har også uttalt at lanseringen blir en gang i oktober.

Vår anmelder var svært fornøyd med Battlefield 1.
– Et uhyre solid og vellaget spill »

Siste fra forsiden