– Neste Battlefield skal gå tilbake til andre verdenskrig

Og spillet har også fått navn, ifølge nettsted.

EA

Det seneste Call of Duty-spillet tok som kjent serien tilbake til røttene, den annen verdenskrig, og nå ser det ut til at den konkurrerende Battlefield-serien skal gjøre det samme. Det melder nettstedet VentureBeat.

Nettstedet har vært i kontakt med kilder som hevder å ha kjennskap til at det neste Battlefield-spillet skal gå tilbake til annen verdenskrig, og i tillegg hevder de å vite navnet på spillet. Det skal visstnok hete Battlefield V, logisk nok, og en lekket logo skal visstnok bekrefte navnet.

Neste Battlefield skal visstnok tilbake til den annen verdenskrig, Dette bildet er hentet fra Call of Duty WWII.
Mikkjell Lønning/Gamer.no

Blir trolig kunngjort snart

Dersom opplysningene stemmer blir dette første gang at serien får denne settingen siden Battlefield 1943 fra 2009. I likhet med Call of Duty-serien var som kjent også det første spillet i serien, Battlefield 1942, satt til den annen verdenskrig.

EA og DICE har hatt stor suksess med å gå tilbake til historiske krigssettinger med deres seneste tittel Battlefield 1, som trolig er grunnen til at de også velger å fortsette i dette sporet med oppfølgeren.

Det foreligger ennå ingen flere detaljer om det kommende Battlefield-spillet, men ifølge kildene som VentureBeat var i kontakt med skal EA kunngjøre spillet ganske snart, og lanseringen skal finne sted innen utgangen av inneværende år.

Disse opplysningene stemmer med informasjonen som kom i januar, da EAs finanssjef uttalte at et nytt Battlefield-spill skal komme i oktober og får prioritet over BioWares kommende spill Anthem.

Det har gått rykter om at Microsoft vurderer å kjøpe EA »

Siste fra forsiden