Flere romeventyr fra Square Enix

Romskip og drager

Square Enix jobber med en europeisk lansering for Star Ocean: Second Evolution.

Nylig annonserte Square Enix at de ville utgi Tri-Aces Star Ocean: First Departure i Europa i løpet av våren, og nå har de kunngjort at også oppfølgeren kommer i samme tidsrom.

Dødelig lysshow.

Star Ocean: Second Evolution til PSP bygger på PSone-spillet Star Ocean: The Second Story, og er på de fleste områder en direkte nylansering av originalen. Spillet har likevel fått litt skarpere grafikk, nye animasjonssekvenser og forhåpentligvis også bedre stemmeskuespill en originalen.

Historien følger romfareren Claude Kenni som blir strandet på en middelalderplanet. Der møter han Rena Lanford, en ung magiker som blir overbevist om at han er den legendarisk helten som skal redde planeten hennes fra undergang.

Du kan velge å se spillet fra Claude eller Renas perspektiv, og ting som er uklare for den ene figuren blir ofte mer forståelig hvis du spiller som den andre. Valget av hovedperson avgjør også hvem av figurene i spillet som blir dine allierte.

Star Ocean: Second Evolution har kamper i sanntid, flere dusin forskjellige avslutninger for de forskjellige karakterene og et stort oppfinnersystem som lar deg prøve deg som blant annet smed, kokk, alkymist, forfatter og dokumentforfalsker.

Siste fra forsiden