Flere spill utsatt

De nyeste ofrene for "utsatt til 2005"-syndromet er Nightmare Before Christmas og Creature Conflict: The Clan Wars.

Capcom og Disney sin PS2-etterfølger til den klassiske animasjonsfilmen Nightmare Before Christmas (fra 1993) har nå blitt forsinket, ironisk nok til etter jul. Spillet, som har fått den lange tittelen Tim Burton's The Nightmare Before Christmas: Oogie's Revenge, følger helten fra filmen, Jack Skellington, på nye eventyr. Denne gangen foregår handlingen på "Halloween", og det var også meningen at spillet skulle komme ut i oktober.

Et annet spill som akkurat har blitt forsinket er Cenega og Mithis Entertainment sitt Creature Conflict: The Clan Wars. Dette er et turbasert strategispill i full 3D, som ser ut til å ha hentet mye inspirasjon fra Team 17 sin klassiske Worms-serie. Her får spilleren kontrollere en dyrisk klan, og målet er naturligvis verdensherredømme. Som ventet av et spill der du får kontrollere apekatter bevæpnet med atombomber, er det fullstappet med humor.

Den grunnleggende spillideen er enkel: To til fire lag, bestående av opp til åtte tungt bevæpnede dyr, kjemper mot hverandre på en serie små planeter. Det overlevende laget vinner. For å komplisere sakene er de ulike planetene fulle av ulike former for hindringer og utfordringer, som bevegelige plattformer og lignende.

Spillet kommer med en ekstensiv enspillerkampanje, samt en rekke ulike flerspillermodus (på en og samme PC, over LAN eller over Internett). Den nye utgivelsesdatoen er 4. februar 2005.

Siste fra forsiden