Flerspiller i NiGHTS

Sega har fortalt at NiGHTS: Journey of Dreams for Wii vil komme med støtte for to spillere.

NiGHTS: Journey of Dreams sender deg på en magisk reise gjennom Nightopia, en rik og fargerik verden hvor drømmer blir virkelighet. Ved hjelp av Wii-kontrolleren må lede figuren din gjennom de omfattende spillområdene. Wii-kontrolleren gir deg mulighet til å sveve som fuglen og utføre magisk luftakrobatikk.

Spillet foregår i syv mystiske drømmeverdener fulle av eventyr, men alt er naturligvis ikke vel. Nightopia invaderes av mareritt, og disse må du bekjempe på en rekke oppfinnsomme måter. Sega forteller at NiGHTS er et eventyr fylt av mot, håp og inspirasjon, som hele familien vil sette pris på.

Nå er det dessuten klart at spillet vil komme med støtte for to spillere, og at det i tillegg vil få full nettverksstøtte. Sega forteller også at de vil legge inn en sandkassemodus hvor spillerne får mulighet til å fange Nightopias innbyggere, trene dem opp og til og med kombinere dem for å skape nye fantasifigurer.

NiGHTS: Journey of Dreams skal etter planen lanseres i løpet av høsten, og kommer eksklusivt for Wii. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden