Flerspiller over plattformgrensene

I et forsøk på å bringe konsollfolket sammen har Activision kunngjort at Xbox og PS2-eiere av Call of Duty 2: Big Red One kan spille mot hverandre på nett.

Call of Duty 2: Big Red One er det neste konsollspillet i Call of Duty-serien (og må ikke forveksles med Call of Duty 2, som kommer til PC og Xbox 360). Spillet kommer til PS2, Xbox og GameCube, og basert på det vi fikk se på E3 i år, gjør det en god jobb i forhold til å bringe Call of Duty-stemningen til konsollplattformene.

Nå har Activision kunngjort at folk som kjøper spillet til PS2 og Xbox kan spille mot (eller med) hverandre over nettet, uansett hvilken versjon av spillet de har kjøpt. Det vil med andre ord si at vi kan se frem til kriger hvor PS2-eiere og Xbox-eiere kjemper om hverandre for å avgjøre hvilken av de to plattformene som har de beste spillerne.

Det er DemonWare sin State Engine-teknologi som tillater denne typen flerspiller, og Activision forteller at spillet vil støtte 16 spillere samtidig (både over nett og lokalt nettverk). Dessverre ser det ikke ut som denne teknologien er tilgjengelig for GameCube, så eiere av Nintendos konsoll blir nok sittende på sidelinjen for øyeblikket.

Call of Duty 2: Big Red One utvikles av Treyarch og Gray Matter, og skal lanseres til høsten. For mer informasjon kan du lese vår E3-artikkel.

Siste fra forsiden