Flerspillerpakke for GRAW PC

Her er den første flerspillerpakken til Ghost Recon Advanced Warfighter for PC. Vi får nye flerspillermoduser, flere kooperative oppdrag og et kartredigeringsverktøy.

Multiplayer Pack 1 er den første pakken med ekstrainnhold for PC-versjonen av Ghost Recon Advanced Warfighter. Denne inneholder nye flerspillermoduser (som "deathmatch"), flerspillerkart, kooperative oppdrag og et kartredigeringsverktøy. Dessuten får selve spillet en drøss med finjusteringer og oppgraderinger for å gjøre flerspilleropplevelsen så god som mulig.

"Deathmatch"-modusen kommer med tre nye kart; Industrial, Suburbs og Hollow. Om du foretrekker å spille med andre i stedet for å spille mot dem, kan du glede deg til en utvidet kooperativ kampanje, da oppdrag 1, 5 og 9 har blitt klargjort for kooperativt spill. En fullstendig liste over nyheter og oppgraderinger finner du på spillets offisielle nettsted.

Ubisoft ser seg imidlertid ikke ferdig med Ghost Recon Advanced Warfighter på PC nå som de har lansert Multiplayer Pack 1. De planlegger nemlig å lansere en ny gratis flerspillerpakke i juli, og denne vil blant annet introdusere "team deathmatch"-modus og en av de mest populære flerspillermodusene fra det originale Ghost Recon.

Innen det skjer er det imidlertid Multiplayer Pack 1 som gjelder. Pakkens installasjonsfil er på 128 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden