Flerspillertest av rFactor

Har du lyst til å prøve den nye bilsimulatoren fra ISI? I så fall kan du laste ned en betaversjon som tillater flerspiller over nettet.

rFactor er en ny serie med bilspill fra Image Space Incorporated. Det første spillet i serien vil være SR Grand Prix, som kommer med baneløp hvor ulike klasser konkurrerer samtidig. Spillet lover ultrarealistisk fysikk, flott grafikk og et autentisk lydbilde.

Denne flerspillertesten er ment for å hjelpe utviklerne å lage flerspillermoduset så jevnt og spillbart som mulig, og det understrekes at spillet enda ikke er ferdigutviklet. Utviklerne fraråder også modding, da de fortsatt kan komme til å forandre filformatene som brukes. Demoen er dessuten begrenset, og du kan f.eks. ikke kjøre om natten eller i alle typer vær.

Det du imidlertid får er muligheten til å kjøre tre ulike modeller av en bakhjulsdrevet bil som kalles ZR på en bane som heter Tobian Raceway Park. Demoen inneholder også fullstendig kunstig intelligens og en fungerende garasje. Du kan laste den 70 MB-store installasjonsfilen ned herfra:

Siste fra forsiden