Flørtesimulator fra Tyskland

Folkene bak Singles er tilbake med en ny flørtesimulator, Kiss Before Midnight.

Noe av det som gjør The Sims-serien populær er flørtingen og kjærlighetsforholdene mellom de ulike figurene. Dette har tyske Rotobee tidligere forsøkt å utnytte, med de to flørtefokuserte Singles-spillene. Nå prøver de igjen, denne gangen med Kiss Before Midnight.

I Kiss Before Midnight foregår handlingen i Paris, og målet er selvsagt å vinne hjertet til den utkårne. Spillerne får møte og flørte med en rekke forskjellige mennesker, samtidig som de må takle en haug av typiske utfordringer fra kjærlighetslivet. Ved hjelp av dialoger og handlinger kan de prøve å utvikle forholdene slik de ønsker.

Spillet inneholder syv episoder, som forteller historiene til spillets hovedpersoner. Disse er vevd inn i hverandre, samtidig som de er åpne nok til at spilleren får store valgmuligheter. Utviklerne forteller at spillet handler om "realistisk romanse" med rike følelser.

Spillet skal gis ut på verdensbasis av dtp. Den tyske utgivelsen vil finne sted i løpet av tredje kvartal, men det er ikke klart når spillet eventuelt kommer til Norge.

Siste fra forsiden