Flushed Away blir spill

Den kommende Dreamworks-filmen Flushed Away får et spill, fra japanske D3 Publisher.

Flushed Away er den siste i en lang rekke animasjonsfilmer som blir spillmatisert. Denne gangen er det japanske D3 Publisher som har stukket av med spillrettighetene, og de forteller at det første Flushed Away-spillet kommer til PS2, GameCube, DS og GBA i løpet av årets fjerde kvartal (omtrent samtidig med filmen, med andre ord).

Filmen Flushed Away er under produksjon hos Aardman Features (folkene bak Wallace & Gromit-filmene), og følger sosietetsrotten Roddy, som bor i en elegant leilighet i et fint strøk, sammen med to hamstere og en tjener som heter Gilbert. En dag dukker en vanlig kloakkrotte som heter Sid dukker opp på badet, og er rimelig fornøyd med hvor byens rørsystem har ledet ham.

Roddy ønsker imidlertid ikke å ha Sid i nærheten, og klekker ut en plan for å kvitte seg med sin nye kompanjong. Denne slår imidlertid helt feil, og som resultat havner Roddy i kloakken, hvor en helt ny verden venter ham. I Ratropolis (kloakken) møter han en rekke figurer, inkludert en ondskapsfull padde som prøver å drepe Roddy og hans nye venn, den vakre og ressurssterke rotten Rita.

Spillet blir et tredjepersons actionspill med fokus på plattformhopping, og i tillegg til å "fange figurene og humoren i filmen", kommer det med figurer og omgivelser som er unike for spillet, og som gjør verden rikere. Konsollversjonene vil utvikles av Vicious Cycle, mens Altron og ART står for de bærbare versjonene.

Siste fra forsiden