Flyboys Squadron

Her er en demo av Flyboys Squadron, et massivt onlinebasert flyspill hvor du får kontroll over dobbeltdekkere fra første verdenskrig.

Flyboys Squadron er et onlinebasert flyspill hvor handlingen er lagt til første verdenskrig. Spillet er basert på den kommende MGM-filmen Flyboys, og lar deg prøve deg bak spakene på autentiske dobbeltdekkerfly. Handlingen foregår i lufta over store slagmarker hvor folk fra hele verden får kjempe mot hverandre.

Spillet kommer med over 10 autentiske fly, samt 12 enspilleroppdrag basert på hendelsene i filmen. Når du spiller på nettet lagres profilen din på sentrale servere, og du rangeres etter prestasjonene dine og får medaljer om du gjør det godt. Mer info om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Den nylanserte demoen lar deg prøve spillet gratis på nettet, men det er uklart hvilke begrensninger den har i forhold til fullversjonen, som lanseres i amerikanske butikker den 29. september i år. Det blir etter alt å dømme også mulig å kjøpe spillet over nettet, direkte fra utgiveren iEntertainment Network.

Eller fra en av følgende kilder:

NB: Hvis du vil spille online må du oppgi korrekt e-postaddresse under installasjonen, da du får tilsendt brukernavn og passord som er nødvendig for å koble seg på nett.

Siste fra forsiden