Flying Labs søker betatestere

Splitte mine bramseil, vi har landkrabber på styrbord side! Og noen av dem får betateste Pirates of the Burning Sea!

Det er på tide å finne frem kniven, papegøyen, trebeinet og den sorte øyelappen, for nå har Flying Labs Software startet betatestingen av MMORPG-spillet Pirates of the Burning Sea. Dette spillet foregår i det Karibiske hav, i 1720. Hver spiller får sitt eget skip, og kan så prøve å tjene seg rike ved hjelp av handel og piratvirksomhet, eller ta del i den pågående konflikten mellom kolonimaktene.

Sjøkamp spiller en viktig rolle i Pirates of the Burning Sea, og spillerne må bruke kløkt og strategisk planlegging for å overvinne fienden. Det hjelper selvsagt alltid å være flere, og spillet kommer med god støtte for samarbeid. I tillegg til å kunne kjempe mot hverandre, får vi kjempe mot datastyrte pirater som hver har sine egne mål, allierte og fiender.

Hvis du har lyst til å prøve Pirates of the Burning Sea før lanseringen finner sted denne vinteren, kan du besøke spillets offisielle nettsted og sende inn en søknad om å få betateste spillet i høst. Nettstedet inneholder også massevis av snadder for de av oss som foretrekker å vente til spill blir ferdig før vi prøver dem, slik som lekre skjermbilder og massevis av informasjon om skipene i spillet.

Siste fra forsiden