Focus tar oss til Paradise City

Focus Home Interactive har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Gangland-etterfølgeren Paradise City.

Den franske utgiveren Focus Home Interactive er i ferd med å ekspandere, og nå har de kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til etterfølgeren til Gangland - et spill som hadde stort potensial, men hvor det endelige produktet dessverre ble plaget av feil og mangler. Klarer utviklerne i Sirius Games å rette på disse, er det all grunn til å glede seg til etterfølgeren, Paradise City.

I Paradise City får du nok en gang rollen som en ung og ambisiøs gangster med det mål for øye å bli sjefen over alle sjefer (inkludert borgermesteren) i Paradise City. I begynnelsen leder du en liten (men nådeløs) gjeng, og må konsentrere deg om å ta over en mindre del av byen, hvor du kan få de lovlydige til å betale beskyttelsespenger og tvinge lokale gateskurker til å jobbe for deg.

Etter hvert som organisasjonen din vokser vil du møte rivaliserende gjenger som skyr like få midler som deg når det kommer til maktanskaffelse. Som forgjengeren er Paradise City en blanding av et sanntidsstrategispill og et rollespill, og tilbyr et levende spillmiljø hvor de sivile prøver å leve sine daglige liv.

Denne gangen får vi mer omfattende rollespillelementer (med over 50 forskjellige egenskaper), mulighet til å spille som flere forskjellige personer (NSA-agenten Mia Xiang, gangsteren Jack Slater eller den skruppelløse forretningsmannen Boris Chekov), omfattende flerspillermodus og mye mer. Lanseringen vil finne sted i mars neste år.

Siste fra forsiden