Call of Duty: Ghosts

Følg avslutningen på EM i Call of Duty denne helgen

Europas beste lag er samlet i London for å kjempe om billetter til verdensfinalen.

Europas beste Call of Duty: Ghosts-spillere (på Xbox 360) er nå samlet i London for å kjempe om premiepotten på nærmere 130 000 norske kroner og retten til å representere sine land i det internasjonale Call of Duty-mesterskapet i Los Angeles 28.-30. mars.

Det kommende verdensmesterskapet kan skilte med over 6 millioner norske kroner i premiepotten og de åtte beste lagene fra helgens finaler er direkte kvalifisert.

MLG viser hele turneringen

Call of Duty European Championships arrangeres av Activision i samarbeid med Gfinity, og skal avholdes i en av Englands mest ikoniske stadionanlegg, Twickenham Stadion, der det engelske landslaget i Rugby holder til. Turneringen avvikles lørdag og søndag, og det vil spilles kamper fra klokken 10:00 på formiddagen til 23:30 på kvelden norsk tid begge dager.

Fariko Impact er regjerende mestre i Call of Duty. (Bilde: Activision/Youtube).

Major League Gaming viser hele turneringen og serverer analyser før og etter kampene, intervjuer med spillerne og selvfølgelig direktesending av kampene med kommentatorer.

Med en imponerende rekke castere bestående av Alan «Bricey» Brice, Chris «Tunn» Tunn, Oliver «ReL» Whitfield, Alex «Goochhyy» Gooch og Matt «Chewwy» Smith vil de som følger strømmen over Internett få gode analyser og sterk kommentering gjennom hele helgen.

To svenske lag representerer Norden

I løpet av den siste måneden har mer enn 500 lag fra hele Europa kjempet harde kamper for retten til en billett til London. Noen av landene som er representert er Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Spania, Italia og Nederland.

Fra den nordiske regionen har to svenske lag kvalifisert seg til europamesterskapet: Orbit Sweden og Reign Mix. De to skal møtes allerede i helgens første batalje, og kampen ser du direkte på MLG sine hjemmesider fra klokken 10:00 norsk tid.

På det offisielle nettstedet får du en komplett oversikt over hvilke lag som skal spille i helga.

Er du mer interessert i Battlefield 4? Det blir norsk Battlefield 4-turnering i hele mars »

Siste fra forsiden