Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Følg kveldens kamper i Good Game-ligaen

Vi samler alle sendingene fra høstferiens siste kamper.

Sindre Stien/Good Game

Høstferien er kommet, og noen få lag har noen siste utsatte kamper å spille for å finne fotfeste før alt braker løs i sluttinnspurten.

Herfra og ut vil lagene begynne å være garantert enten nedrykk, opprykk eller plasser i sluttspillet, så alt står på spill framover.

Det fortsetter å være mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, og det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger finner du på vår streamingside, og vi prøver også å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av deltakerne og lagene som mulig.

Så derfor kommer vi tilbake med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Høstferiens utsatte kamper

— League of Legends
1. divisjon

GamerNo

Vår eksemplariske caster, Julian «DogSledder» Nash, tar kontrol over GamerNo-kanalen når Bitfix møter ZPG.

De to ligger foreløpig an til forskjellige løp etter hovedserien er ferdig — Zero Precision holder en av plassene til sluttspillet, mens Bitfix ligger an til å måtte forsvare seg i nedrykkskvalik. Men tabellen er jevn nok til at forspranget kan utliknes i denne kampen, eller dobles.

— Counter-Strike
2. divisjon


Ferdige kamper fra 6. runde

— Rocket League
1. divisjon

Seriemesteren AW3 møter denne runden Gutta Boyz – laget som tidligere var Mustu Fluck, AW3s motstander i vårens finale. Det var også det tidligere laget til AW3-spilleren creamyy — nå med en helt ny line-up bak lagleder Heggen.

COR3 ligger midt på tabellen, og midt i et ekstremt jevnt felt. Utfallet av denne kampen kan ha stor betydning for hvordan tabellen for sjette runde ender opp.

Nugget Medias Twitch-kanal NuggetEsport stiller med dekning av kampen.

Fact er pålitelig på plass med Kick-stream denne uka også, når Fact Revolution møter DMG.

Lagene ligger på hver sin side av tabellen, men det er knapt mer enn resultatene fra én kamp som skiller dem.

Rotaryon er nødt til å sanke seiere om de skal ha håp om å nå sluttspillet, mens Razzle er nødt til å vinne om de skal ha håp om å overleve i divisjonen i det hele tatt.

For MAJOR er det om å gjøre å unngå nedrykkskvalik, men Nidaros har sluttspillet innen rekkevidde, dersom de kan holde tritt med ledergruppa.

2. divisjon

3. divisjon

— Overwatch 2
1. divisjon

Kanalen til Quick Esports lader opp til Overwatch 2-onsdag når de lager sending rundt både akademilagets og hovedlagets kamper.

Nidaros og Quick skilles med få poeng på tabellen – og selv om Quick har en fot i døra mot sluttspillet, kan en seier for Nidaros velte helt om på tilstanden.

Denne kampen ligger an til å bli en storoppgjør det er verdt å få med seg. 5Stars og funnyguys er begge ubeseiret halvveis ut i sesongen, og ligger en hårsbredd fra hverandre på toppen av tabellen.

Klubblederen for 5Stars, Wikdahl, legger opp til stream av kampen på hans kanal, så alle kan følge med.

 • DMG mot Lazy In Life
  FERDIG Onsdag 27. september, 20:00

DMG og LIL står svært likt på tabellen, men foreløpig har står Lazy In Life utenfor sluttspillet. Denne kampen kan være av stor betydning for begge.

 • NTNUI mot Vernalis
  FERDIG Onsdag 27. september, 20:00

NTNUI og Vernalis ligger begge nederst på tabellen, uten seiere i sesongen, men dette oppgjøret vil gi ett av lagene sine første poeng.

3. divisjon

— Counter-Strike
1. divisjon

Metizport er like ved å klatre opp til fjerdeplassen på tabellen, men deres neste kamp er mot tabell-lederen Apeks Rebels, som lover til å bli et vanskelig hinder.

Der er likevel desto mer grunn til at det blir en fenomenalt spennende kamp, og da er vi glade for å ha den karismatiske «Fibo» ta over for Leon «Landor» Karlsen i studio for kveldens hovedkamp på twitch-kanalen GamerNo.

Jørgen «Toros» Pedersen er klar til dyst for 777 når de trer inn på arenaen i ukas kamp, mot Static.

Static er fremdeles nykommeren i førstedivisjon, men gjorde det knallbra i innledende runder av ligaen, og ledet sågar tabellen en periode. Deretter synes de å ha følt nivået blant den norske eliten, og har falt til #4 på tabellen. 777 deler #1-plassen med Apeks, så dette later ikke til å bli lettere.

Center og VOID er så godt som likt på tabellen, og begge truet med nedrykk – men denne kampen kan bli redningen for en av dem.

Center stiller med stream-sending på deres twitch-kanal, CenterGaming_.

Infuritys standhaftige streamer, Daniel «DaN1cteD» er på plass som alltid når Infurity går til kamp, denne uka mot tabellens #3, Wizard.

Kampen ligger an til å bli nok et tøft oppgjør for Infurity, men de har gjort det relativt godt denne sesongen, og ligger foreløpig midt på tabellen, på en respektabel – men noe utsatt – sjetteplass.

Bitfix og krisp har begge en seier under beltet så langt, og denne kampen vil se en av dem doble poengene på tabellen.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

5. divisjon

— League of Legends
1. divisjon

KAOS er på vei oppover tabellen, og har foreløpig en plass som skal til sluttspillet, men 22 er like bak.

Mye står på spill for KAOS i denne kampen, og Koolberg er selvfølgelig på plass for å dekke deres videre ferd oppover tabellen.

 • Lazy In Life mot Rich Gang
  FERDIG — Søndag 24. september, 17:00
 • DMG mot Volda
  FERDIG — Søndag 24. september, 17:00

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

Siste fra forsiden