Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Følg streams i kveld når Rocket League spiller nest siste runde

Vi samler alle sendingene fra lagene i alle grener mens serien er på hell.

Sindre Stien/Good Game

Good Game-ligaen er godt i gang igjen, og det kommer mange spennende kamper i alle grenene framover. Flere av lagene har slutten av seriespillet i sikte – enten det betyr konkurransen om opprykk, en plass i sluttspillet og et sete på scenen under SpillExpo, eller kvalifisering til den nye Tippecupen.

Denne runden er alle på banen, nå som det nye Counter-Strike 2 er på plass i ligaen, og lagene har fått tid til å omstille seg. Det kjøres også en dobbeltrunde i CS for å gjøre opp for tapt tid, så det blir mange flere kamper å følge.

Noen av lagene har allerede nådd enden av sesongen, så herfra og ut vil alle lagene måtte kjempe hard for å sikre plassene som er igjen.

Det fortsetter å være dramatiske kamper for lagene, så det er mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen.

Det er også mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside. Vi prøver også å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig.

Så derfor kommer vi tilbake med ukentlige lister, og jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til.

Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Ukens siste kamper

— League of Legends
2. divisjon


Ferdige kamper

— Rocket League
1. divisjon

AW3 og Senja har begge kommet gjennom sesongen ubeseiret, så langt, men etter i kveld kan det bare være sant for én av dem. Dette blir nok høstens store toppoppgjør, og kampen alle fans av Rocket League burde få med seg fra seriespillet — til de to møtes igjen på scenen under sluttspillet.

DMG har fremdeles en sjanse til å nå sluttspillet, men det kommer helt an på kan slå Nidaros, tabellens #3, i denne kampen. Nidaros på sin side kjemper om å sikre sluttspillplassen selv, og er én seier unna å ha dette i boks.

Gutta Boyz og Razzle Dazzlers har begge hatt brutale sesonger, men etter denne kampen vil en av dem ha ihvertfall én seier under beltet.

Rotaryon sitter på en prekær fjerdeplass på tabellen, og Fact ligger ikke langt bak. For begge lag beror ethvert håp om å nå sluttspillet på utfallet av dette oppgjøret.

COR3 sitter på femteplass og er også i løpet om plass i semifinalene. MAJOR på sin side kjemper innbitt om å overleve i førstedivisjon.

2. divisjon

 • Playwell mot Rexus
  FERDIG — Torsdag 26. oktober, 19:00
 • Oilers mot 5Stars
  FERDIG — Torsdag 26. oktober, 19:00
 • Tøvpatruljen mot MAJOR 2
  FERDIG — Torsdag 26. oktober, 19:00
 • Horizon mot G-Force
  FERDIG — Torsdag 26. oktober, 19:00

3. divisjon

— Counter-Strike
2. divisjon

5. divisjon

— Counter-Strike
1. divisjon — Runde 7

Dette blir den første serierunden i Counter-Strike 2 – som erstatter det klassiske Counter-Strike: Global Offensive – og alle lagene er nok ekstremt spent på å vise seg fram i de nyoppussede omgivelsene.

Daniel "DaN1cteD" er på plass som alltid når Infurity møter krisp, denne runden. krisp har et håp om å unngå nedrykkskvalik, men Infurity er ikke langt unna å klatre forbi Static og Metizport, og kanskje kvalifisere til sluttspillet.

777 er også klar til dyst mot VOID, og lagets kanal står klar til å dekke spenningen.

Tabellens #3 og #4 – Wizard og Static – møtes denne uka, og et nederlag her vil tvinge åpen tabelltoppen slik at Metizport eller Infurity vil ha sjansen til å kapre sluttspillplassen.

Apeks er også klar til å vise at overgangen til en ny verjson av spillet vil være en smal sak, når Rebels denne uka møter Center.

Her på Gamer er vi helt klare til overgangen til CS2, og vår caster-virtuosus «Landor» står klar i studio til å vise Metizport Xs oppgjør med Bitfix.

Metizport trenger en seier om de skal klare å kapre et sete i sluttspillet, og jo større marginen er, jo bedre stilt står de. Bitfix står laglig til for hogg på niendeplass, med fare for direkte nedrykk om de ikke kan finne seier, selv.

— Runde 8

Med hensyn til forsinkelsen skapt av overgangen til nytt Counter-Strike, kjører ligaen dobbeltrunde denne uka, og 1. divisjon er tilbake allerede på onsdag.

Infurity og Metizport X kniver begge om samme sjanse til å nå sluttspillet, og denne kampen vil trolig kunne avgjøre hvem av dem som må bukke ut av løpet.

VOID er bare én seier unna å kunne overleve i førstedivisjon, men møtet med Apeks Rebels later til å bli deres vanskeligste kamp i sesongen.

 • Static mot krisp
  FERDIG — Onsdag 25. oktober, 18:00

Static har holdt stand i toppen av tabellen, hele sesongen, men det har vært hard motbør i det siste. De er trolig nødt til å ta poeng her, om de vil beholde plassen, men krisp kjemper innbitt om å overleve i 1. divisjon.

 • Center mot Bitfix
  FERDIG — Onsdag 25. oktober, 18:00

Bitfix har en tynn sjanse til å stjele sluttspillplassen alle kjemper om, men bare hvis alt går perfekt for dem - og det starter med oppgjøret mot Center.

Wizard er godt plassert nær toppen av tabellen, og selv om 777 er ubeseiret i sesongen, trenger Wizard bare én enkelt kartseier for å være garantert plass i semifinalen.

Med så mange førstedivisjonskamper i gang samme dag, blir ukas andre hovedkamp i Counter-Strike sendt rett fra vår superlative caster, Leon «Landor» Karlsen på hans egen Twitch-kanal, theLANDOR.

2. divisjon

Nordix er bare én solid seier bak lagene som nå sitter på tabelltoppen, så de har alt å spille om.

Center Talent er like bak Nordix på tabellen, men med tre kamper igjen kan alt skje.

3. divisjon

4. divisjon

Classified ligger et knapt hestehode unna opprykksplassene, så de har all grunn til å gi jernet i denne kampen.

— League of Legends
1. divisjon

Koolberg er klar til å dekke kampen når KAOS møter Rich Gang i åttende runde. Begge lag er sikret plass i sluttspillet, men de som sikrer tabelltoppen vil gå rett til semifinalene. KAOS ligger litt bak Rich Gang, men har hatt en imponerende ferd opp tabellen denne sesongen.

 • ZPG mot Volda
  FERDIG — Søndag 22. oktober, 17:00

Dette er ZPGs siste kamp i seriespillet. De er avhenging av hvert minste poeng for å sikre ledelsen over Bitfix, og muligheten til å delta i høstens sluttspill.

 • 22 mot Wilderness
  FERDIG — Søndag 22. oktober, 17:00

Wilderness har en mulighet til å klatre til andreplassen, og dermed muligheten til å gå rett til semifinalene, hvis de kan prestere mot 22 i deres nest siste kamp.

DMG er fremdeles ubeseiret etter sju runder, og er nesten garantert å gå rett til semifinalene som en av de to beste i sesongens seriespill. Nesten garantert. Kveldens kamp mot LIL kan være det siste poenget de trenger, men kanskje LIL kan overraske, og gi DMG deres første blåveis denne høsten.

GamerNo-kanalens fortrinnelige LoL-caster, Julian "DogSledder" Nash er på plass med høstseriens nest siste hovedkamp, og dette kan bli et tidenes møte.

2. divisjon

3. divisjon

— Rocket League
2. divisjon

— Overwatch
1. divisjon

funnyguys står fremdeles ubeseiret på toppen av tabellen, mens Lazy In Life er nødt til å vinne to seiere i sine siste to kamper i sesongen, om de engang skal ha håp om å nå sluttspillet.

Quick har nesten nådd sluttspillet, men er ikke garantert noe ennå. Derimot kan de bli en tøff motstander for Team Toxicsm, som kjemper for å unngå nedrykksfare.

Vernalis har slitt med å vinne poeng på tabellen hele sesongen, men er lite trolig å finne en lett match mot 5Stars, som er kun én seier unna å være garantert plass i semifinalene.

 • DMG mot Nidaros
  FERDIG — Onsdag 25. oktober, 20:00

Dette er DMGs siste kamp i seriespillet, men om de tar seieren her er de også garantert å stille i høstens sluttspill. Nidaros har to kamper igjen, men har ikke råd til å tape et eneste poeng, om de vil følge med.

2. divisjon

— PUBG: Battlegrounds
1. divisjon

PUBG-grenen i Good Game-ligaen er nå i gang, og mange av kampene vil streames.

I et Battle Royal-spill er alle lagene i avdelingen i kamp samtidig på samme kart. Forskjellige streams kan likevel gi fokus på forskjellige lag, så vi vil prøve å samle dem her.

Siste fra forsiden