Football Manager 2009

Spillet for alle Drillo-spirer

Nå kan du prøve deg som fotballtrener i det nyeste Football Manager-spillet.

Football Manager-serien er fortsatt den mest populære serien med fotballmanagerspill på markedet, og naturligvis er forventningene store til årets versjon.

En av de største nyhetene i Football Manager 2009 er at kampmotoren blir i full 3D. Dermed kan du få et enda mer realistisk innblikk i hvordan spillerne dine oppfører seg på gressmatten.

Kampene er i 3D.

Videre loves vi en rekke nyheter og forbedringer, inkludert en dypere mediefunksjon, der journalister faktisk husker hva du sier på pressekonferanser.

Den nylanserte demoen kommer i to utgaver, én liten og én stor. Den lille dropper flesteparten av de store grafikkelementene fra spillet, og har i tillegg kun skotske og engelske ligaer.

Den store har alle spillets grafikkelementer (logoer, spillerbilder, og så videre), støtte for en rekke språk (inkludert norsk), samt et langt bredere utvalg av ligaer å spille i.

Landene du kan prøve deg som trener i er England, Skotland, Frankrike, Spania, Portugal, Italia, Norge, Danmark, Sverige, Brasil, Argentina og Indonesia.

Uansett hvilken versjon du velger, er lagrefilene kompatible med fullversjonen av spillet. Dermed kan du fortsette jobben når fullversjonen kommer.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Football Manager 2009 finner du på spillets nettsted, samt i et intervju vi hadde med spillskaperne tidligere i år. Spillet lanseres 14. november.

Siste fra forsiden