Football Manager går online

Sports Interactive har kunngjort Football Manager Live. Betatesten er like rundt hjørnet.

Football Manager-serien, fra Sports Interactive og Sega, har skaffet seg en stor tilhengerskare, og mange har ønsket å få mulighet til å spille mot andre managerspirer på nettet. Til våren neste år vil denne drømmen oppfylles, for da lanseres Football Manager Live.

Football Manager Live lar deg utvikle en fotballklubb fra bunnen av, og kjempe i onlinebaserte ligaer hvor du kan by på spillere, spille kamper og drifte klubben din 24 timer i døgnet. Fotballkamper foregår i sanntid, og gir deg muligheten til å kontrollere det som skjer på banen ved hjelp av seriens realistiske 2D-kampmotor.

Om du ønsker å lære av de beste spillerne kan du studere andres kamper mens de spilles, og hvis du har en kommentar eller to kan du lett kommunisere med de konkurrerende managerne. Utenfor selve kampene må spillerne sørge for klubbens økonomi og delta på auksjoner i spillermarkedet (som også foregår i sanntid).

Miles Jacobson fra Sports Interactive beskriver Football Manager Live som en blanding av Football Manager, fantasy sport og onlinebaserte auksjonssider, mens kollega Oliver Collyer forteller at studioet planlegger å totalt forandre folks oppfatning av hvordan et fotballmanagerspill skal fungere. Han legger til at de nå skaper et spill som er morsomt, utfordrende og sosialt.

Det er fortsatt lenge til den ferdige versjonen av Football Manager Live skal lanseres, men betatesten vil starte allerede neste måned. Om du ønsker å finne ut hvordan du skal ta del i denne betatesten, kan du stikke innom spillets offisielle nettsted eller nettstedet til Sports Interactive.

Siste fra forsiden