Football Manager og LMA Manager oppdateres

Både PC-spillet Football Manager 2005 og konsollspillet LMA Manager 2005 kan nå oppdateres, slik at spillerdatabasene reflekterer situasjonen i dagens fotballverden.

Den nylanserte gratisoppdateringen til Football Manager 2005 finnes i to forskjellige versjoner. Uansett hvilken versjon du velger, vil den rette på en lang liste feil, og gjøre en rekke små eller store forandringer for å forbedre spillet. For fullstendig informasjon om hva som rettes eller endres kan du besøke Sports Interactives nettsted.

Det som utvilsomt er mest interessant for tilhengere av spillet er at du i tillegg til dette kan laste ned en større versjon som oppdaterer spiller- og personaldatabasen slik at den reflekterer alt det som har skjedd mellom 4. november og 31. januar. Dette betyr omtrent 160 000 forandringer i databasen, noe som er ganske imponerende med tanke på at oppdateringen er gratis.

Om du vil laste ned den nyeste oppdateringen (med eller uten databaseoppdateringer), kan du følge disse lenkene. Oppdateringene er tilgjengelig både for PC og Mac-versjonene av spillet.

Hvis du eier LMA Manager 2005 til PS2 eller Xbox, og i tillegg har konsollen din koblet opp på nettet, kan du laste ned en oppdatering til spillets database, som i praksis gjør det samme som oppdateringen til Football Manager 2005. Denne oppdateringen koster imidlertid penger – tre britiske pund er prisen Codemasters krever for å gi deg en oppdatert spillerdatabase i LMA Manager 2005.

Siste fra forsiden