The Old Republic-test igang

For de som er sterke i Kraften

Bioware inviterer til testing av det kommende Star Wars-spillet.

Rollespillutvikler Bioware har mange jern i ilden. Ikke bare sysler de med oppfølgere til kritikersuksessene Mass Effect og Dragon Age, de jobber også med sitt største spillprosjekt noensinne.

En typisk tester.

Dette er det massive nettrollespillet Star Wars: The Old Republic, og nå er spillet langt nok i utviklingsfasen til at Bioware lar almenheten få et glimt. De har nemlig startet den første runden av en serie lukkede tester for spillet. Det har vært mulig å registrere seg som potensiell tester i lengre tid, men nå er altså selve testen igang.

I første runde kjøres det en serie små, fokuserte tester for brukere i Nord-Amerika. Etterhvert skal testene utvides til å omfatte andre områder, men det er ikke offentliggjort noe tidsskjema for når disse starter.

Det er fortsatt mulig å registrere seg for deltakelse i en av testrundene. Du kan sende en søknad gjennom nettsiden til spillet, men du må ha fylt 18 år.

Star Wars: The Old Republic foregår lenge før de to filmtrilogiene. I denne fjerne fortiden kjemper republikken mot Sith-imperiet, og du kjemper for en av disse grupperingene. Du kan velge å spille som en rekke klasser, inkludert Star Wars-kjenninger som jedi-riddere og dusørjegere.

Vi har sett på spillet flere ganger tidligere, og du kan lese våre inntrykk i dissesniktittene.

Siste fra forsiden