Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 12

For deg som liker god lyd

Se hva som skjuler seg bak luke nummer tolv.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Solid lyd og komfortabel utforming

Turtle Beach Stealth 600.
Turtle Beach

I årets tolvte kalenderluke kan du vinne et sett Turtle Beach Stealth 600 hodetelefoner. Disse hodetelefonene leverer trådløs virtuell surroundlyd, og chat-lyd, fra din PlayStation 4 eller Xbox One. Vinneren bestemmer selv hvilken konsoll de vil ha det til.

Hodetelefonene har luftige puter og et komfortabelt design som er brillevenlig, og den sensitive mikrofonen kan vippes opp for å slås av. Videre er det mulig å leke litt med lydinnstillinger som Turtle Beach sitt eget Superhuman Hearing-modus og Bass Boost-modus. Hodetelefonene har et oppladbart batteri med 15 timer levetid.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
1141 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden