dab i King of Nordic

– For norsk Counter-Strike er det et tap

Jonatan «Ruyter» Ruyter mener Norge går glipp av spiller med stort individuelt nivå i Ole «Undead Warrior» Bøen.

Jonatan «Ruyter» Ruyter og dab er klar for en ny uke som Norges representant.
Valve/Privat/Montasje: Gamer.no

Etter en liten pause er King of Nordic tilbake med den fjortende sesongen. Vi ble forrige sesong kjent mikslaget dab som da hadde vært gjennom en tøff kvalifisering. Også denne uken fikk dab sterk motstand da Byte ventet i den avgjørende finalekampen av kvalifiseringen. Jonatan «Ruyter» Ruyter i dab legger ikke for mye vekt på en ny skalp i ukens sluttspill.

– At vi slo Byte sier ikke altfor mye om oss som et lag, noe vi på ingen måte er. Jeg tror gutta i Byte hadde en dårlig dag, og vi var sånn sett heldige. Vi håper selvfølgelig å vinne ukens sluttspill.

King of Nordic har samtidig også begynt å sende den siste delen av den norske kvalifiseringen, og skal gjøre dette ukentlig.

Se kvalifiseringen i opptak her »

LES OGSÅ: Går mot ellevill avslutning i 2. divisjon torsdag kveld

Torsdag var det altså duket for en svært spennende runde i 2. divisjon. Ruyter som til daglig spiller i dGamers, endte til slutt på direkte opprykk etter seier mot Oslo Lions. Selv er han svært overrasket over opprykket.

– Jeg tror ingen av oss egentlig forventet å rykke opp med tanke på lite til null trening. Det er god stemning på laget og vi er alle sykt fornøyde, forteller Ruyter etter at opprykket var sikret.

Se King of Nordic-sluttspillet fredag fra klokken 19:05 »

– Han kunne fint tatt det flere steg videre

DISSE SPILLER FOR DAB

Vis mer

Jonatan «Ruyter» Ruyter
Mathias «mathio» Nornes
Sivert «SIV» Bollerud
Ole «Undead Warrior» Bøen
Emil «kaas» Kaasa

Til ukens sluttspill er tre av spillerne fra sist laget utfordret Norden med. I tillegg er også Emil «kaas» Kaasa og Ole «Undead Warrior» Bøen.

Sistnevnte har tidligere markert seg som en av Norges mest spennende spillere og spiller til daglig i 2. divisjon. Under kvalifiseringen var han også sterkt medvirkende til at det hele endte i nytt sluttspill for dab.

Jonatan «Ruyter» Ruyter rykket opp med dGamers torsdag kveld.
Privat

– At «Undead Warrior» leverer på et enormt nivå statistisk sett kommer ikke som et sjokk for noen. Han kommer som oftest sist inn på bombeplasser og er veldig flink til å ta ut motstandere som ikke har en sjanse til å skyte tilbake, enten de er på en sparerunde eller ser andre veien, forteller Ruyter.

Les også
Slik blir sluttspillet i Altibox Eserien

Han mener det er et stort tap for Norge ettersom han besitter et enormt individuelt nivå.

– For norsk Counter-Strike er det et tap, ettersom at han er en veldig smart og dyktig spiller. Han kunne med litt innsats fint tatt det flere steg videre, men jeg tror han er tilfredsstilt med å spille Telenorligaen i godt selskap.

Ruyter forteller at de ikke føler stort press før fredagens sluttspill, men understreker at selv om de spiller for gøy, tar de seriøst på oppgaven.

– Hovedsaklig er vi en miks av venner som spiller sammen for moro skyld. Det hender at vi til tider tar det litt for useriøst og gjør kamper litt mer jevne enn de egentlig burde være. Vi spiller tross alt for hyggen, men det betyr ikke nødvendigvis at vi ikke prøver vårt beste når det gjelder. Uavhengig av resultat har vi det som oftest trivelig på TeamSpeak, og for min egen del er det blandingen av moro og alvor med folk jeg regelmessig spiller med som betyr noe, avslutter Ruyter.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 12. april.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden