League of Legends / Telenorligaen

Før var de lagkamerater, men denne sesongen er de bitre motstandere

Sondre «Tivity» Afdal og resten av Epiphany Bolt møter Anders «Sharp» Lilleengens Sprutnoobs i Telenorligaens andre runde.

Arsalan Blu/Riot Games/Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

SLIK SPILLES ANDRE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2017:

Vis mer

Kl 18:00: Røkt Skinke - Eclipse EK
Kl 18:00: Celestial Gaming - Riddle EK
Kl 18:00: Epiphany Bolt - Sprutnoobs Gaming
Kl 18:00: Fact Revolution - BX3 EK

Alle kampene spilles søndag 12. februar.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Forrige uke kunne seere følge Epiphany Bolt i deres noe rotete seier mot Celestial Gaming på TV 2 Sumo. I Telenorligaens andre runde møter de Sprutnoobs Gaming, som i likhet med Epiphany vant sin første seriekamp.

Under fjorårssesongen spilte Mid Lane-spiller Sondre «Tivity» Afdal og Jungle-spiller Anders «Sharp» Lilleengen sammen i nDurance Gaming, men nå stiller de til ukas TV-kamp på hver sin side av Summoner's Rift.

Kampen mellom Epiphany og Sprutnoobs ser du gratis på TV 2 Sumo, søndag 12. februar, klokken 18:00.

LES OGSÅ: Slik rangerer vi League of Legends-lagene i Telenorligaen »

Lover overkjøring i én mot én-situasjonen i Mid Lane

DISSE SPILLER FOR EPIPHANY BOLT:

Vis mer

Gustav «Xyraz» Blomkvist (Top)
Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Jungle)
Sondre «Tivity» Afdal (Mid)
Nikolai «Mood» Martinsen (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

I forkant av forrige serierunde, la Mid Lane-spiller i Epiphany, Sondre «Tivity» Afdal ut en Twitter-melding med et lite stikk mot Sprutnoobs Mid Lane-spiller Joachim «Accziz» Torsvik.

Afdal forteller at det var en useriøs Twitter-melding, men med et klart budskap.

– Twitter-meldingen var en intern vits, ettersom jeg kjenner «Accziz» ganske godt. Men én mot én-situasjonen i Mid Lane blir selvsagt overkjøring, sier han til Gamer.no.

Nylig la kommentator i Telenorligaen, Julian «DogSledder» Nash ut den grunnleggende statistikken fra Telenorligaens første runde på Twitter. Fra denne statistikken viser det seg at Afdal gjør nest mest skade per minutt i ligaen. Selv mener Afdal at tallene er noe misvisende.

– Både jeg og «Ichirochi» fikk høy score i skade per minutt etter den rotete runden mot Celestial. Den statistikken handler mest om hvordan laget bygger opp helteutvelgelsen, sier han til Gamer.no.

Er du en av de farligste spillerne i Telenorligaen?

Les også
– Ingenting hadde gledet meg mer enn å slå Celestial

Jeg er iallfall veldig selvsikker denne sesongen.

Tror «Sharp» kan være den som stikker kjepper i hjulene for Epiphany-seier

Til tross for å være sikker i den eventuelle én mot én-situasjonen i Mid Lane, frykter Afdal at hans tidligere lagkamerat Anders «Sharp» Lilleengen kan påvirke kampen om Mid Lane.

– Jeg har spilt med «Sharp» lenge, og han er klar over mine svakheter. Derfor tror jeg at han kommer til å utnytte seg av de så godt han klarer, sier han til Gamer.no.

Videre forteller Afdal at han ser på Sprutnoobs som en av ligaens tøffeste motstandere, og trekker frem Lilleengen som en nøkkelspiller for motstanderne.

– Sprutnoobs består av «Sharp» og avviste spillere. Nei da, jeg tror Sprutnoobs er litt dårligere enn Riddle, men de blir veldig tøffe å slå. Hvis vi stopper «Sharp» fra å skape en ledelse som baller på seg i løpet av kampen, vinner vi, sier han til Gamer.no.

Sprutnoobs-kapteinen ser ikke på Epiphanys spillerstall som noe å frykte

DISSE SPILLER FOR SPRUTNOOBS GAMING:

Vis mer

Kristian «Lurrbakk» Søbye Grønvold (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Joachim «Accziz» Torsvik (Mid)
Magnus «Cheezy» Homnes (ADC)
Adam «U K Legend» Hawksworth (Support)

Kaptein og Jungle-spiller i Sprutnoobs, Anders «Sharp» Lilleengen ser ingen grunn til at laget ikke skal ta med seg tre poeng fra kampen mot Epiphany. Han forteller også til Gamer.no at han synes motstanderens lagoppstilling er noe utdatert.

– Kampen mot Epiphany kommer til å gå knirkefritt. Vi har legender i hver rolle, og de ser mer ut som et gamlehjem. «Dipzey» har kommet tilbake fra pensjonisttilværelsen, «Tivity» burde hett «Tivifree», «Touch» bør finne seg et skattekart, Top Lane-spilleren deres er svensk, og «Mood» kan bare spille én helt.

Så du er med andre ord ikke veldig imponert over laget deres?

Jeg har sagt mitt.

Om sine egne lagkamerater, trekker Lilleengen særlig frem Top Lane-spiller Kristian «Lurrbakk» Søbye Grønvold som en uslepen diamant.

– «Lurrbakk» er den beste Top Lane-spilleren Norge noen sinne har sett. Han kommer til å gruse Epiphanys Top Lane-spiller på søndag, sier han til Gamer.no.

– Ingen av oss er den samme spilleren som vi var da vi spilte sammen

Til tross for at Afdal ikke har særlig tro på Sprutnoobs Mid Lane-spiller Joachim «Accziz» Torsvik, mener Lilleengen at han har forbedret seg drastisk den siste tiden. Han legger også til at kampen ikke avgjøres i én mot én-situasjonen i Mid Lane.

– «Accziz» er relativt ny som Mid Lane-spiller, men han forbereder seg raskt, sett bort i fra dårlige statistikker på et par helter. I kompetitive kamper har det mer å si hvordan Mid Lane-spilleren og Jungle-spilleren spiller sammen, enn hvordan én mot én-situasjonen er i Mid Lane, sier han til Gamer.no.

Har du og Torsvik en fordel mot Epiphanys duo, ettersom du og Afdal har spilt sammen tidligere?

– Det hjelper litt at jeg og «Tivity» har spilt sammen tidligere, men han har jo også spilt med meg. Det er en del måneder siden, og ingen av oss er den samme spilleren nå, som vi var da.

Kampen mellom Epiphany Bolt og Sprutnoobs Gaming kan du se på TV 2 Sumo søndag, 12. februar, klokken 18:00.

Siste fra forsiden