Forandringer hos NCsoft

MMORPG-spillet Exarch er lagt på is, Tabula Rasa-teamet har blitt omorganisert og NCsoft har besluttet å opprette en europeisk divisjon.

Utviklingen av MMORPG-spillet Exarch, som tidligere var kjent som Trade Wars: Dark Millennium, er lagt på is. Akkurat nå vurderer NCsoft hva de skal gjøre videre med spillet og teknologien som er utviklet i forbindelse med det. Utviklingsteamet (Realm Interactive) har foreløpig blitt flyttet over til andre NCsoft-prosjekter. Exarch blandet science fiction og fantasy, og fokuserte på action og kamp.

I tillegg har utviklingsteamet til Tabula Rasa nylig blitt reorganisert. Hoveddesigner Carly Staehlin, hovedprogrammerer Bill Randolph og artisten Scott Jones har alle forlatt både teamet og selskapet. Det er Ultima-skaperen Richard Garriot som har overtatt rollen som hoveddesigner, og Carly Staehlin forteller i en kommentar til Gamespot at Richard Garriot nå har mye mer kontroll over spillutviklingen, noe som er en stor fordel.

I forrige uke kunngjorde NCsoft at de ville utvide virksomheten sin ved å danne en europeisk divisjon (med det fantasifulle navnet NCsoft Europe). Denne får hovedkvarter i London, og NCsoft har som mål å bli et av de ledende selskapene i det europeiske MMORPG-markedet. Dette er gode nyheter for tilhengere av MMORPG-sjangeren i Europa, som tidligere har blitt nødt til å importere spill fra den koreanske MMORPG-giganten.

Siste fra forsiden