Førjulslansering for Bus Driver

SCS Software har bekreftet at de håper å få lansert Bus Driver før jul, men bare på nettet.

I Bus Driver får du, som navnet tilsier, rollen som bussjåfør. Det blir dermed ditt ansvar å sørge for at folk slipper å vente på bussen, samtidig som at du sørger for at reisen deres blir så behagelig og trygg som mulig. En buss er ikke som en liten bil som kan snu på en femøring eller stoppe på et lite øyeblikk, noe du må huske på når du kjører monsteret ditt rundt i trafikken.

Spillet beskrives som en realistisk simulasjon av en bussjåførs plikter, og kommer med over ti ulike busser, et omfattende bymiljø med ulike distrikter, og over to dusin ruter som finner sted på ulike tidspunkter og med ulike værforhold. Oppdragene dine inkluderer å kjøre barn til skolen, kjøre et lag til motstandernes stadium og kjøre toppsikret fengselsbuss.

Da vi skrev vår første artikkel om Bus Driver var det mange som ble interessert. Spillets konsept virket fristende, og det er i tillegg mange som har gode erfaringer med SCS Softwares lastebilspill i 18 Wheels of Steel-serien. Samtidig var det mange som lurte på om spillet virkelig ville bli ferdig innen utgangen av 2006, slik det stod på nettstedet.

Nå har sjefen for SCS Software, Pavel Sebor, bekreftet overfor Gamer.no at planen fortsatt er at spillet skal bli lansert før jul, men kun over nettet (ved hjelp av Trymedias digitale distribusjonssystem). Det vil ta litt lenger tid før spillet finner sted til butikkene, og dessverre har det ikke fått noen skandinavisk distributør enda.

Pavel Sebor forteller imidlertid at de vil demonstrere spillet for distributører på Game Connection-messen i Lyon, som finner sted i neste uke. Han håper at en skandinavisk distributør vil fatte interesse for spillet der, men kan selvsagt ikke love noe.

Siste fra forsiden