Formel 1-bil i Live for Speed

Nå kan du laste ned Live For Speed S2 Alpha Version T, som blant annet inneholder mulighet til å kjøre årets F1-bil fra BMW Sauber.

Siden Sony grabbet til seg rettighetene til å lage offiselle Formel 1-spill har det vært lite F1-moro for PC-baserte simulatorentusiaster. Nå har Live for Speed-teamet forandret dette - de har nemlig forhandlet med Formel 1-teamet BMW Sauber direkte, og skaffet seg rettighetene til å bruke årets bilmodell i Live for Speed S2.

På fredag lanserte de Live for Speed S2 Alpha Version T, som i tillegg til BMW Sauber F1.06 også kommer med en haug av oppdateringer, spesielt i forhold til dekkfysikk og aerodynamikk (noe som er essensielt å få riktig om man skal kunne levere en troverdig simulasjon av Formel 1). Dessuten får spillerne kose seg med en rekke andre nyheter.

Hvis du vil prøve Live for Speed S2 kan du besøke spillets offisielle nettsted. Om du kjøper lisensnøkkel (som lar deg låse opp hele spillet) får du også tilgang på alt innholdet fra Live for Speed S1. Om du liker bilsimulatorer og fortsatt ikke har kjøpt Live for Speed, er det med andre ord liten grunn til å vente lenger nå.

Siste fra forsiden