Formel-biler i RACE 07

SimBins neste bilsimulator får nye Formel-biler, i tillegg til de vanlige WTCC-bilene.

Den populære utvikleren SimBin har nå sendt ut den første informasjonen om RACE 07, deres neste bilsimulator for PC. Den største nyheten denne gangen er at spillet kommer med Formel-biler, for første gang i et spill fra denne populære utvikleren.

I og med at Formel 1-lisensen er trygt forvart i Sonys hender, kan vi ikke forvente å se den gjeveste av Formel-klassene i dette spillet. Men SimBin forteller at vi får Formel 3000 og Formel BMW, og disse bilene går ganske godt, de også. I tillegg loves vi Radical-biler (modellene SR3 og SR4).

I og med at RACE 07 er etterfølgeren til RACE: The WTCC Game, kan vi også forvente hele 2007-sesongen av WTCC-mesterskapet. Dette inkluderer alle nye baner og biler. Om du ikke har gått til anskaffelse av forgjengeren enda, kan du dessuten se frem til hele 2006-sesongen i RACE 07.

Ellers fortelles det at vi kan se frem til flere nye funksjoner fokusert rundt spillmiljøet, men at informasjon om disse vil kunngjøres på et senere tidspunkt (sammen med informasjon om flerspiller og spillmodus).

RACE 07 skal komme i salg i løpet av årets andre kvartal.

Siste fra forsiden