Første skjermbilder fra Gabriel Knight-avlegger

Vi har de fire første skjermbildene fra Jane Jensens Gray Matter.

Vi er mange som lengter etter et Gabriel Knight 4, men foreløpig er kreative Jane Jensen opptatt med et annet prosjekt. Eventyrspillet Gray Matter er Jensens første siden Gabriel Knight 3, og vi har de aller første skjermbildene fra prosjektet.

Samantha Everett snuser rundt på et bad i Dread Hill House. (Trykk her for flere bilder)

De fire bildene, som du kan se ved å trykke på bildevinduet til høyre, forteller litt av hvert om spennende Gray Matter. Miljøet de er satt i er Dread Hill House, et nydelig engelsk herskapshus. Det er her spillets historie begynner å ta form. Kvinnen på bildene er en av Gray Matters hovedpersoner, Samantha «Sam» Everett. Hun snuser rundt i rommene på Dread Hill House, som eies av Sams fremtidige arbeidsgiver, Dr. David Styles.

Hennes første oppdrag blir å finne seks personer fra Oxford University til et av Styles' eksperimenter. Eksperimentet går etter planen i startfasen, men så er det noe som skjærer seg. Blant annet får Styles plutselig besøk av sin avdøde kone.

Du styrer både Samantha Everett og David Styles i Gray Matter. Begge er meget interessert i å finne ut av mysteriene som bygger seg opp på Dread Hill House. Spillet takler spørsmål som vår virkelighetsoppfatning og kraften som ligger i det menneskelige sinn.

Gray Matter utvikles av Tonuzaba Entertainment, og vil bli gitt ut av tyske Anaconda tidlig i 2008.

Siste fra forsiden