Fortnite - Stranger Things

Fortnite bekrefter mystisk Stranger Things-samarbeid

Innhold basert på Netflix-serien er på vei.

Reddit/TAK_Blitz

Oppdatering 5. juli: Detaljene rundt samarbeidet er offisielt avduket, og det dreier seg kun om noen kosmetiske gjenstander. Som tidligere gjettet kan spillere sikre seg kostymer basert på Chief Hopper og Demogorgon, mens et nytt våpen-«skin» også er tilgjengelig.

Opprinnelig sak følger.

Et knippe mystiske portaler dukket denne uken opp omkring på battle royale-kartet til Fortnite. Som fans var raske med å påpeke, minner de mistenkelig om portalene fra Netflix-serien Stranger Things og nå har Epic bekreftet mistankene.

Natt til torsdag kunngjorde Fortnites offisielle Twitter-konto, riktignok ganske kryptisk, at et Stranger Things-samarbeid er på vei. Mer enn det fikk vi riktignok ikke vite, men ivrige fans har for lengst begynt å skrape sammen diverse hint.

Funn i spillets filer kan antyde at spillere vil få kle seg ut som både politimannen Jim Hopper og Demogorgon-monsteret fra TV-serien. Sistnevnte blir muligens en del av en ny tidsbegrenset modus, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

Portalene er riktignok ikke de første Stranger Things-relaterte dingsene som finner veien inn i Fortnite. Ved lanseringen av sesong 9 i mai dukket Scoops Ahoy – en iskremkiosk fra TV-serien – opp i spillets Mega Mall, og Netflix hintet om enda mer på årets E3-messe.

Når vi får vite mer om samarbeidet er uvisst, men ettersom den tredje sesongen av Stranger Things har premiere torsdag 4. juli er det naturlig å tro at Fortnite-opplegget er like rundt hjørnet.

Det er ikke første gangen Epic inngår slike samarbeid.
I april fikk Fortnite en modus basert på Avengers Endgame »

Siste fra forsiden