Fortnite Zero Build

Fortnite introduserer Zero Build-modus – bygging er fortsatt ikke tilbake

For en drøy uke siden valgte Epic å fjerne bygging helt fra Fortnite, som del av spillets nyeste sesong. Nå har utvikleren slengt inn en ny og tilsynelatende permanent ikke-bygge-modus.

Oppegget heter Fortnite Zero Build – en modus som av Epic beskrives som en sann test av våpen-, gjenstands- og manøvreringsevner. Som tidligere rykter antydet kan Zero Build spilles alene eller som duo, trio eller firemannslag.

Fortnite.
Epic Games

Ellers fortsetter modusen som battle royale har fungert hittil denne sesongen. Spillere har et ekstra skjold – Overshield – som beskyttelse i stedet for muligheten til å bygge. Man kan også løpe fortere og klatre høyere.

Sannsynligvis vil bygging finne veien tilbake til Fortnite før eller senere. Akkurat når det blir er imidlertid uklart, og spillets nyeste oppdatering nevner ingen ting om fremtidige byggeplaner.

Ellers kunne Epic avsløre av Fortnite har samlet inn over 864 millioner kroner til humanitært arbeid i Ukraina. Utvikleren har lovet å gi bort samtlige inntekter fra mikrotransaksjoner i spillet, i en aksjon som varer fra 20. mars til 3. april.

LES OGSÅ: Call of Duty: Warzone introduserer store endringer til Perks-systemet »

Siste fra forsiden