Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone introduserer store endringer til Perks-systemet

Justerer på flere av evnene man kan ha i skytespillet.

Activision

Som del av den nye innholdssesongen til Call of Duty: Warzone har Raven Software introdusert en haug med endringer til spillets evner – såkalte Perks.

Via sine nettsider forklarer utvikleren at målet er å skape flere nyttige verktøy for spillere. Dette vil forhåpentlig resultere i flere spillestiler, i stedet for at alle spillere bare bruker de samme, mest effektive evnene.

Raven fortsetter å pusle med Warzone-opplevelsen.
Activision

Scavenger gjennomgår trolig den største endringen. I stedet for vinduet på 20 sekunder til å plukke opp litt ekstra ammunisjon fra fiender du eliminerer, har du nå 60 sekunder på deg. I tillegg får du med deg en plate med rustning, og det blir lettere å få øye på posen med Scavenger-godis.

Restock reduserer tiden det tar å fylle på med granater fra 50 til 25 sekunder. Sammen med denne endringen har Raven lagt inn begrensninger på Stims, slik at man må vente 60 sekunder mellom bruk av disse og ikke lenger kan bruke helseregenereringssprøyta til å holde seg i live utenfor sirkelen.

E.O.D. gjør nå at du tar enda mindre skade fra granater og andre eksplosiver, mens Quick Fix setter i gang helseregenerering når du slenger inn en ny rustningsplate.

Sist, men slettes ikke minst har Raven justert på Ghost-evnen. Som utvikleren forklarer har det blitt for lett å gjemme seg i busker og kratt på det nye Caldera-kartet. Derfor vil spillere med Ghost heretter bare være usynlige på kartet så lenge de er i bevegelse. Så snart du stopper opp vil du igjen dukke opp på motspillernes radar.

Raven melder ellers at studioet har flere endringer til spillopplevelsen på vei. For å komme frem til gode løsninger lover utvikleren å lytte til tilbakemeldinger fra spillere, så teamet ber fans om å fortsette å si hva de mener.

LES OGSÅ: Snoop Dogg blir spillbar figur i Warzone »

Siste fra forsiden