Warzone - Godzilla King Kong

Godzilla og King Kong kommer til Call of Duty: Warzone

Battle royale-spillets neste sesong lover store endringer.

Activision og utviklerstudioene Sledgehammer Games og Raven Software har tatt sikte på å lansere en ny sesong med Call of Duty: Warzone den 27. april. Det bekreftet partene denne uken.

Se hva som venter i neste sesong med Warzone og Vanguard.
Activision

Sesong nummer tre går under navnet Classified Arms, og lover en rekke store endringer til battle royale-spillet. Størst av alle disse blir tilsynelatende introduseringen av både Godzilla og King Kong, som tilsynelatende legger kampene seg imellom til Caldera-kartet.

De to gigantene dukker først opp 11. mai, men akkurat hvordan de vil påvirke opplevelsen gjenstår å se. Warzone-utvikleren har riktignok sluppet en kort trailer, som du kan se over, som hinter om store ødeleggelser og kaos i det Raven kaller Operation Monarch.

Ellers skal Caldera gjennom en rekke endringer, spesielt fokusert rundt Mine-, Peak-, Runway- og Lagoon-områdene. Sesongen skilter også med en ny Gulag, designet av Crash Bandicoot 4-utvikler Toys for Bob.

Videre kommer nye våpen og flere spillbare figurer til slagmarken. Disse blir også å finne i Call of Duty: Vanguard, der spillere i tillegg kan utforske nye kart og oppdateringer til zombiemodusen.

LES OGSÅ: Nå kan du spille som Snoop Dogg i Warzone »

Siste fra forsiden