Warzone - Godzilla King Kong

Slik blir det å kjempe mot Godzilla og King Kong i Call of Duty: Warzone

Activision har avslørt mer om den midlertidige Operation Monarch-modusen.

Onsdag 11. mai inviterer Call of Duty: Warzone på en ny type kaos. Gigantbeistene Godzilla og King Kong invaderer Caldera-kartet, i en midlertidig modus kalt Operation Monarch.

King Kong.
Activision

Via spillets nettsider slapp Activision denne uken nye detaljer om hva spillere kan forvente av den nye modusen. Som alltid er målet å være laget som holder seg i live lengst, men med Godzilla og King Kong løs blir det lettere sagt enn gjort.

Kampen står mellom 15 lag på fire spillere. Disse må sanke våpen og utstyr som vanlig, samt såkalt Monarch Intel. Etter hvert som man finner mer av sistnevnte – i både kasser og på falne fiender – bygger man opp en måler som gradvis låser opp Loadouts, Killstreaks og til slutt en ekstra effektiv Titan Killstreak.

Godzilla.
Activision

Ifølge utviklerne vil Godzilla og King Kong stort sett ta det med ro mens de tramper rundt på øya. Rett som det er kan de imidlertid gå til angrep. Får man varsel om Titan Frenzy må spillere enten gjemme seg eller gå til motangrep.

Laget som gjør mest skade til beistene under Titan Frenzy belønnes med muligheten til å kalle inn et Godzilla- eller King Kong-angrep hvor man vil på kartet.

Operation Monarch varer i to uker, frem til 25. mai. I løpet av perioden kan man låse opp en drøss med kosmetikk, basert på spilletid og hvor mye skade man gjør til titanene.

LES OGSÅ: Årets Call of Duty heter Modern Warfare 2 »

Siste fra forsiden