Call of Duty: Modern Warfare 2

Bekrefter at årets Call of Duty skal hete Modern Warfare 2

Activision viste frem logo og kort teaser.

Activision

Allerede i februar kunne Activision meddele at årets Call of Duty-innslag ville bli en oppfølger til Modern Warfare-spillet fra 2019. Denne uken viste selskapet frem logoen for spillet, og bekreftet samtidig at navnet ganske enkelt blir Call of Duty: Modern Warfare 2.

Den offisielle avdukingen kom via Twitter, fra både utvikler Infinity Ward og den offisielle Call of Duty-kontoen. Sistnevnte slang på en meget kort teaser-video, som riktignok inneholder et glimt av Task Force 141-logoen.

Task Force 141 var godgutta i det opprinnelige Call of Duty: Modern Warfare 2, bestående av blant annet Price, «Soap» og «Ghost». At gjengen også skal være med i oppfølgeren til nyversjonen av Modern Warfare er ingen bombe, med teaser-videoen ser altså ut til å bekrefte dette.

Ved siden av nye Call of Duty: Modern Warfare 2 pusler Activision også med en ny variant av gratisspillet Warzone. Foreløpig vet vi lite om denne, men utvikleren lover banebrytende nyskaping og en offisiell avduking senere i år.

Call of Duty: Warzone fikk nettopp en ny sesong, med den tradisjonelle mengden med nye våpen og kartendringer. Ytterligere endringer kommer neste måned, når Godzilla og King Kong på et eller annet vis skal introduseres til kampene.

LES OGSÅ: Call of Duty: Warzone får mobilutgave »

Siste fra forsiden