Call of Duty: Modern Warfare II - juks

Call of Duty: Modern Warfare II-betaen plaget av juksemakere

Infinity Ward varsler utestengelser.

Activision Blizzard

Activision har de siste dagene holdt åpne dører for alle som ønsker å teste det kommende Call of Duty: Modern Warfare II. Mange har imidlertid fått opplevelsen ødelagt av åpenbar juksing, og nå melder utvikler Infinity Ward at antijuksteamet er på saken.

Problemet tok seg ikke uventet opp etter at PC-spillere fikk fri tilgang til betatesten i helgen. De på konsoll har fordelen av å kunne skru av spilling på tvers av plattformer, men for lovlydige PC-spillere ble testen raskt en frustrerende affære.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

Det tok ikke lang tid før Infinity Ward så seg nødt til å kommentere saken. På Twitter varslet utvikleren at juksemakere kunne vente seg straff, men hvor raskt teamet vil få bukt med problemet gjenstår å se.

Det er uansett en uheldig situasjon for Activision, som har skrytt stort av sitt antijukssystem – Ricochet. Samtidig har Infinity Ward tilsynelatende fått inn en god del informasjon som vil hjelpe til i kampen mot juks, og det før spillet er lansert.

Vår egen Jørgen Bordal Andersen var sånn passe fornøyd etter sin tid med Call of Duty: Modern Warfare II-betaen. Han savnet enda litt finpuss, men var spent på hva det ferdige spillet har å by på.

LES OGSÅ: Call of Duty: Warzone 2 har fått slippdato »

Siste fra forsiden