Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II inviterer til åpen betatesting

Som vanlig er det PlayStation-spillere som får slippe til først.

Activision har kunngjort datoer for betatesting av sitt kommende Call of Duty: Modern Warfare II. Spillere får slippe til i september, og som det har vært de siste årene er det PlayStation-eiere som får prøve seg først.

Call of Duty: Modern Warfare II.
Activision Blizzard

Det hele begynner 16. september, med to dagers tidlig tilgang for de som har forhåndsbestilt på PlayStation 4 eller PlayStation 5. Deretter åpnes dørene for alle PlayStation-spillere fra 18. til 20. september.

22. til 23. september får PlayStation-gjengen selskap av alle som har forhåndsbestilt på Xbox eller PC via Steam og Battle.net. Testperioden rundes av med fri inngang for samtlige plattformer 24. til 26. september.

Akkurat hva betadeltakerne får pusle med vil først bli avduket under Call of Duty: Next, en presentasjon av spillet som skal avholdes 15. september. Utvikleren har riktignok hintet om en skikkelig kikk på flerspillerdelen, med ulike moduser og kart å utforske.

Blant disse kartene er en Formel 1-inspiret bane, kalt Marina Bay Grand Prix. Her kjemper to lag på seks spillere om å knerte hverandre, mens de løper gjennom garasjer og gjemmer seg bak racerbiler.

Call of Duty: Modern Warfare II – en oppfølger til Modern Warfare-spillet fra 2019 – lanseres 28. oktober, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Call of Duty har mistet haugevis med aktive spillere »
LES OGSÅ: Sony tror salget av Call of Duty til Microsoft kan påvirke konsollsalg »

Siste fra forsiden