Fortnite - Rick and Morty

Fortnite møter Rick and Morty i skytespillets nyeste sesong

Chapter 2 Season 7 rulles ut tirsdag morgen.

Oppdatering 08:15: Epic har sluppet to trailere for den nyeste sesongen med Fortnite. Den første – som du kan se øverst i artikkelen – setter scenen for sesongen, med UFOer, invasjon fra verdensrommet og Rick fra Rick and Morty.

Se battle pass-traileren for Fortnites nyeste sesong. (Video: Epic Games)

Den andre traileren hinter om hva spillere kan tjene opp i sesongens battle pass. Her får vi blant annet se Rick i aksjon, og Supermann gjør også en opptreden. Se battle pass-traileren til høyre.

Opprinnelig sak følger.

Tirsdag sparker Epic Games i gang en ny sesong med Fortnite. Som vanlig lokker skytespillet med flere nyheter, og på menyen finner vi blant annet innhold basert på den populære TV-serien Rick and Morty.

En kort teaser-video på Twitter viser smørsenderoboten som Rick finner opp i en av seriens episoder. Akkurat hvilken rolle roboten vil spille i Fortnite er uklar, og hva annet som kan dukke opp fra Rick and Morty får vi trolig heller ikke vite før tirsdag morgen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

Chapter 2 Season 7 later ellers til å handle om besøk fra verdensrommet. De siste ukene har spillere opplevd å bli bortført av UFOer, som forflytter dem til andre steder på kartet. Epic har også hintet om at Superman kan dukke opp, såvel som en variant av Marvels Loke.

Akkurat når spillere får hive seg ut i den nye sesongen er enda ikke bekreftet. Epic stenger ned serverne for å oppdatere spillet klokken 08:00 norsk tid, samtidig som den offisielle traileren for Chapter 2 Season 7 slippes på YouTube.

Basert på tidligere sesongoppdateringer vil nedetiden vare i minst et par timer, så spillere kan nok forvente å hive seg inn igjen en gang i lunsjen.

LES OGSÅ: Ny ladning med Battlefield 6-bilder påstår å vise spillet i aksjon »

Siste fra forsiden