Forza 2-slippdato spikret

Det etterlengtede racingspillet Forza Motorsport 2 skal lanseres 8. juni.

Microsoft har i dag bekreftet overfor Gamer.no at Forza Motorsport skal komme i salg på det norske markedet 8. juni i år. Tidligere var det snakk om at spillet skulle lanseres i mai, og nylig gikk det rykter om at spillet ville komme 25. mai her til lands, men racingfrelste Xbox 360-eiere må nok pent vente noen uker ekstra før de får sette seg ned med denne etterlengtede tittelen.

På tide å flytte seg, kanskje?

Forza Motorsport 2 skal i følge Microsoft få autentisk fysikksimulasjon, knasende skademodell, nær fotorealistisk grafikk og lisensiert utstyr for trimming av de over 300 bilene i spillet (fra 50 ulike fabrikanter). Ellers fortelles vi at ingeniører fra bilindustrien og profesjonelle bilførere har satt seg ned med programmererne, for å sikre topp fysikksimulasjon.

Handlingen foregår på over 60 baner, inkludert flere baner hentet fra virkeligheten Her nevnes Nürburgring Nordschleife, Silverstone, Road America, Sebring International Raceway og Mazda Raceway Laguna Seca. Bilene kommer fra fabrikanter som Ferrari, Porsche, General Motors, Lamborghini, Nissan og Volkswagen.

Utviklernes ambisjon er å lage den til nå beste racingsimulatoren, og i følge fartsgale Marius Jentoftsen, som tok en titt på en uferdig versjon av spillet i fjor høst, er det et mål de ser ut til å kunne nå.

Siste fra forsiden