Godsent Female - ESL Impact Valencia

Fra vondt til verre for Godsent Female i Valencia

Det ble stopp i gruppespillet for det semi-norske Counter-Strike-laget.

Godsent Female kom seg ikke ut av gruppespillet under ESL Impact Valencia.
ESL

Kvinnene i Godsent Female fikk det tøft fra første kamp i storturneringen ESL Impact Valencia i helgen. Her er de beste lagene i verden samlet og motstanden var som ventet tøff.

Sterk åpning på Mirage

Godsent Female

Vis mer

sj Aurora «Aurora» Lyngdal
fr Mayline-Joy «ASTRA» Champliaud
sj Marita «Minnie» Siljan Sørensen
at Anna «Ann4» Laurinoviča
sj Thea «pullox» Evensen

rs Vukašin «serda» Tričković (trener)

Åpningskampen i gruppe B ble mot CLG Red. Laget har vært et av de beste i verden over flere år, og vet å gjøre det sterkt i turneringer. Godsent åpnet imponerende med fem strake runder som terrorister på Mirage, men måtte så se CLG ta de neste syv rundene. Damene samlet seg seg mot slutten og tok de tre siste som sikret en 8-7 ledelse halvveis i kampen.

På motsatt side var det CLG som tok kommandoen, og sikret de to første rundene. Godsent tok tre av de fire neste, men på stillingen 11-10 satt CLG opp tempoet og skaffet seg de siste seks rundene og en 16-11 seier.

LES OGSÅ: Tre norske kvinner klar for ESLs storturnering

Thea «pullox» Evensen i aksjon fredag.
Donya Jabari

Kampen om overlevelse

I den andre kampen i gruppa tok FURIA seg videre med 16-11 seier over MIBR. Derfor ventet det seg brasiliansk motstand for Godsent i serien om overlevelse i gruppe B, samt potensielt en revansje mot CLG senere.

Dust2 skulle vise seg å være et veldig forståelig valg av kart for damene i MIBR. Laget dominerte fra første stund og ledet hele 11-0 som terrorister før Godsent fikk tatt en eneste runde. Lagene avsluttet sidebyttet med 13-2 og en umenneskelig oppgave i vente for Godsent. MIBR tok til seg de tre første rundene og avsluttet Dust2 slik de startet med 16-2.

Nuke var Godsent sitt kart, og her ble lagene langt jevnere. MIBR startet med de tre første rundene, før Godsent svarte med fire på rad. På stillingen 6-4 til Godsent satt MIBR foten på gassen og avsluttet 9-6 til pause. Etter tap i pistolrunde og påfølgende eco-runde var det kun Godsent det var snakk om. Laget storspilte med Aurora «Aurora» Lyngdal i spissen og ga kun to enkeltrunder til MIBR. 16-13 ble stillingen, og det hele skulle avgjøres på Overpass.

LES OGSÅ: Apeks benker to spillere

Godsent startet som CT og vant pistolrunden, men tapte så de neste fem rundene i den avgjørende kampen. Lagene avsluttet første omgang 6-4 med stillingen 11-4 til pause. En vanskelig kamp å snu, men ikke umulig, som Godsent viste ved å vinne de fem første rundene. Dermed utlignet de til 11-9. MIBR tok de tre neste, før Godsent igjen klarte å snu det til 14-10. Dessverre avsluttet det brasilianske laget Overpass sterkest og vant 16-10.

Tap tross storspill fra Marita «Minnie» Siljan Sørensen på Overpass.
Donya Jabari
Les også
– Tror «Banderas» har vært litt bitter

Med det er eventyret i Valencia over for Godsent og de tre norske spillerne Marita «Minnie» Siljan Sørensen, Thea «pullox» Evensen og Aurora «Aurora» Lyngdal. Laget tar likevel med seg i underkant av 20 000 kroner og mye erfaring videre.

Siste fra forsiden