Apeks med endringer

Apeks benker to

Joakim «jkaem» Myrbostad trenger to nye lagkamerater.

Apeks sitt hovedlag er nede på tre mann etter de siste lagendringene.
Fahil Anweri/Apeks

Apeks har slitt med å levere de helt store prestasjonene etter annonseringen av sin nye lagoppstilling i januar, og gjør nå grep i jakten på bedre resutalter.

Organisasjonen gjør dermed to endringer i sitt hovedlag. Ut av laget går den rutinerte kapteinen Asger «AcilioN» Larsen, og det svenske stortalentet Hugo «Chawzyyy» Günther.

Asger «AcilioN» Larsen må gi fra seg ansvaret som lagets in-game leader.
Fahil Anweri/Apeks

Dette medfører at Joakim «jkaem» Myrbostad og de resterende Apeks-spillerne trenger to nye lagkamerater. Apeks som i april gikk seirende ut av Tipsport Bratislava Cup 2022 har siden den gang hatt flere imponerende resultater i enkeltkamper. Det har samtidig vært flere kamper hvor prestasjonene har vært helt fraværende mot langt svakere motstand.

Apeks ser dermed slik ut:

Vis mer

se Tim «nawwk» Jonasson
bv Joakim «jkaem» Myrbostad
sk Martin «STYKO» Styk

Benket:
se Hugo «Chawzyyy» Günther
dk Asger «AcilioN» Larsen

Resultater og forventning klaffet ikke

I sin egen pressemelding skriver Apeks at det er behov for endringer og at Larsen og Günther må belage seg på litt tid på sidelinjen denne sommeren.

Ansvarlig for e-sport i Apeks, Anders Kjær utdyper videre i pressemeldingen at spillersammensetningen i laget rett og slett har vært feil.

– Det er synd at vi har kommet hit, men sammen med spillerne har vi bestemt at det er nødvendig med endringer. Vi har rett og slett feil sammensetting av spillere. Resultatene har ikke vært på det nivået vi har forventet. Vi har lært veldig mye fra de siste seks månedene, og er sikre på at dette er den riktige veien fremover for alle.

Les også: Fact Revolution med ny kurs – Satser som utviklingsklubb

Dette betyr at Apeks som for tiden er aktuelle både i ESEA Advanced sitt sluttspill og i Elisa Invitational Spring er på jakt etter to nye spillere. Det spekuleres i hvilke spillere som skal inn i laget, men det er naturlig å tro at organisasjonen benytter Pål «Polly» Kammen og spillere fra akademilaget under sommerens turneringer før de signerer nye spillere til hovedlaget sitt.

Siste fra forsiden