Tipsport Bratislava Cup 2022

Apeks vant Tipsport Bratislava Cup 2022

Leverte glitrende spill gjennom hele turneringen.

Apeks tok med seg pokalen og 193 000 kroner hjem fra Slovakia.
PLAYzone

I finalen hvor Apeks møtte tsjekkiske SINNERS, var det aldri tvil om hvilket lag som var det beste.

Anført av Hugo «Chawzyyy» Günther og Martin «STYKO» Styk tok Apeks tidlig kontrollen på Nuke og vant det første kartet med komfortable 16-8. Under finalens andre kart på Overpass viste Apeks at samarbeidet satt godt, og det var tydelig at laget hadde gjort hjemmeleksene sine mot SINNERS.

«Chawzyyy» i storform

Günther fortsatte det gode spillet på Overpass og var Apeks' mest fremtredende spiller med sine 25 frags. Apeks kunne dermed fullføre den nesten plettfrie turneringen med 16-12 på andre kart og sikret seg en komfortabel 2-0 seier i finalen.

LES OGSÅ: «vENdetta» blir analytiker i Apeks

Til tross for en Covid-19 syk Martin "Styko" Styk leverte Apeks periodevis glitrende spill og beviste underveis i turneringen at de hører hjemme blant de 30 beste lagene i verden.

Den norske organisasjonen levde opp til forventningene og kunne i kveld heve pokalen som beviset på at de var det beste laget under Tipsport Bratislava Cup 2022. Dette var bidragsyterne på server.

dk Asger «AcilioN» Larsen
se Tim «nawwk» Jonasson
bv Joakim «jkaem» Myrbostad
se Hugo «Chawzyyy» Günther
sk Martin «STYKO» Styk

I kampen om tredje og fjerdeplass viste ENTERPRISE seg å bli for sterke for eSuba, og tok dermed den siste pallplassen i turneringen.

Med turneringsseier kapret Apeks seg brorparten av totalpremien på 383 000 kroner. Premiefordelingen for de fire beste lagene ser dermed sånn ut:

1. eu Apeks - 193 000 kroner
2. cz SINNERS eSport - 88 000 kroner
3. cz ENTERPRISE eSport - 45 000 kroner
4. cz eSuba - 24 000 kroner

Siste fra forsiden